TV1000 spored
Seznam kanalov Včeraj Danes Jutri Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota
TV spored v sobota na TV1000

TV spored v sobota na TV1000


naloži starejše

06:15 Nesrečniki

 

Spektakularna filmska upodobitev enega najuspešnejših muzikalov vseh časov, ki je nastal po literarni predlogi Victorja Hugoja.

08:50 Za vsako ceno

 

Phil Weston (Will Ferrell) nikoli ni bil preveč športen tip in zdi se, da mu je njegov 10-letni sin Sam (Dylan McLaughlin) precej podoben. Sam sedi na klopi najboljše nogometne ekipe v ligi, ki jo trenira Philov oče Buck (Robert Duvall). Buck je že vse življenje tekmovalen in zmaga mu pomeni vse. Ko neka ekipa potrebuje novega trenerja, se Phil odloči, da se bo dokazal pred očetom, in sprejme ta položaj, čeprav še nikoli v življenju ni bil trener. S pomočjo soseda in nekaj odličnih igralcev začne Philova ekipa kmalu zmagovati – in kmalu so tik pred prvenstvom.

10:25 Hoja po moško: Zgodba o Deweyju Coxu

 

Življenje ga je naredilo neizprosnega. Ljubezen ga je naredila močnega. Glasba ga je naredila trdoživega. Pevec Dewey Cox premaga stisko in postane glasbena legenda.

12:00 Identiteta

 

Vreme pokvari načrte desetim tujcem, ki se morajo sredi ameriške prerije umakniti v zapuščen motel. A tam se začnejo dogajati skrivnosti. Igra John Cusack. 2003.

13:30 Oboževalec

 

Zvezdnik baseballa postane nezdrava tarča obsedenega prodajalca.

15:25 Sezona lova 2

 

Potem ko se je noro zaljubil v Giselle, Eliotova pot proti oltarju naleti na oviro, ko g. Weenieja ugrabi skupina razvajenih domačih kosmatincev, ki so odločeni, da ga vrnejo lastniku.

16:40 Težavam naproti

 

Luli, najstnica iz majhnega kraja, pred zapitimi in nasilnimi starši pobegne v Las Vegas. Na poti spozna Eddieja, negotovega upornika z vprašljivimi razlogi, ter Glendo, s kokainom zasvojeno ubežnico.

18:40 Kralji hitrosti: Zgodba o Rickyju Bobbyju

 

Ricky Bobby, Nascarjev voznik številka 1, je na vrhu slave, toda ko se francoski voznik formule 1 začne vzpenjati po lestvici, sta Rickyjev talent in predanost postavljena pred preizkušnjo.

TV spored TV1000

20:30 Potopljeni svet

★★★☆☆ Akcija

V prihodnosti je zaradi staljenega ledu Zemlja pokrita z vodo. Civilizacije, kot jo poznamo danes, ni več. Ljudje živijo na nekakšnih ročno narejenih otočkih, kjer jih neprestano ogrožajo pirati pod vodstvom Deacona. Edino upanje za maloštevilne in nemočne prebivalce je Mariner, ki verjame, da dobro vedno premaga zlo. Obenem je odločen, da bo našel košček suhe zemlje, čeprav nihče ne ve zagotovo, da res obstaja. Film je eden najdražjih projektov vseh časov, prekosil ga je le Titanik. Je tudi prvi film, ki so ga skoraj v celoti posneli na vodi, brez uporabe računalnika.

22:40 Tihi

 

Prof. Coupland in njegovi študentje izvajajo poskus na Jane Harper, mlademu dekletu z neizrekljivimi skrivnostmi. Mračne sile, ki jih bodo zbudili, so strašnejše od vsega, kar so kdaj doživeli.

01:35 Odpadniki iz Baytowna

 

Ko trije brati kriminalci sklenejo pomagati rešiti posvojenca neke ženske pred nasilnim očimom, postanejo tarča na begu pred morilci, lovci in zveznimi agenti.

03:15 Albino aligator

 

Trije roparji bežijo pred policisti zaradi spodletelega poskusa ropa. Policija jih obkoli v baru v New Orleansu, vendar ti trije tatovi niso tisti, ki jih policija išče.

04:50 Ladijske novice (2001)

 

Čustveno zlomljen oče se s svojo hčerko preseli v svoj domači kraj na Novi Fundlandiji, da bi si znova uredil življenje. 2001

Petek