TV1000 spored
Seznam kanalov Včeraj Danes Jutri Nedelja Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek
TV spored danes na TV1000

TV spored danes na TV1000


naloži starejše

07:30 Gospodarji Dogtowna

 

Heath Ledger nastopa v tej fiktivni zgodbi o skupini mladih skejtborderjev iz nevarnih ulic Dogtowna v Kaliforniji z imenom Dečki Z, ki so spremenili svet tega športa.

09:15 Nobels testamente

 

Novinarka je priča poskusu umora Nobelovega nagrajenca in umoru znanstvenika. Ko se poglobi globlje v dogodke tiste noči, se kmalu izkaže, da stvari niso takšne kot se zdijo.

10:45 Prekleti United

 

Zgodba o kontroverznem nogometnem trenerju Brianu Cloughu in njegovem 44-dnevnem vodenju nogometnega kluba Leeds United.

12:20 Skrivnostna pica

 

V kraju Mystic v zvezni državi Connecticut tri dekleta, sestri Daisy (Julia Roberts) in Kat (Annabeth Gish) in njuna prijateljica Jojo (Lili Taylor) po maturi čez poletje skupaj delajo v lokalni piceriji, nato pa nameravajo ubrati vsaka svojo pot. JoJo želi ostati v Mysticu in nekoč prevzeti picerijo, je pa v dvomih, ali se res želi poročiti s svojo srednješolsko ljubeznijo. Kat se odpravlja študirat na Yale, vmes pa ima razmerje s starejšim arhitektom, ki mu varuje otroka, njena sestra Daisy pa sanjari, da se bo poročila z bogatašem in se povzpela po družbeni lestvici.

14:05 Pošasti

 

Ko je NASA odkrila možnost, da v vesolju obstaja življenje, so izstrelili sondo, ki naj bi nabrala vzorce. Ob povratku je sonda strmoglavila nad Srednjo Ameriko. Začele so se pojavljati nove življenjske oblike in polovica Mehike je bila v karanteni kot okuženo območje. Še dandanes se ameriška in mehiška vojska trudita obvladovati ta 'bitja'. Novinar Andrew se strinja, da bo pretresenega turista Sama pospremil do varnega zavetja ameriške meje.

15:40 King Kong

 

Zgodba, postavljena v 30. leta prejšnjega stoletja, pripoveduje o skupini raziskovalcev in dokumentaristov, ki se odpravijo na skrivnostni Otok lobanj pri Sumatri, da bi raziskali legendo o velikanski gorili, imenovani Kong. Ko prispejo tja, ugotovijo, da Kong dejansko obstaja in da živi v prostrani džungli, kjer so bitja iz prazgodovinskih časov milijone let ostala skrita. Tako se morajo med iskanjem orjaške opice spoprijeti tudi z njenimi sovražniki dinozavri. Nazadnje pozornost lepe ženske Konga pomiri ravno dovolj dolgo, da ga raziskovalci obvladajo, nato pa z ladjo odpeljejo v New York, kjer ga pozneje razkazujejo ljudem. Toda kako dolgo lahko tudi najmogočnejši človeški okovi zadržijo osem metrov visoko opico?

18:45 Greva narazen

 

Ko par prekine svojo zvezo, se oba trudita, da njuno razkošno stanovanje ne bi prišlo v roke drugega, njun boj pa postaja vedno bolj umazan in podel.

20:30 Svingerji

 

Pet moških, ki so vsi v svojih dvajsetih, se spoprijema s skrivnostmi življenja in žensk. Mike (Jon Favreau) je potrt, ker je svojo punco pustil v New Yorku, ko je šel v Hollywood v iskanju igralskega uspeha. A tam je našel samo osamljenost in žalost. Njegovi prijatelji so ga prenašali šest mesecev, zdaj pa imajo dovolj. Čas je, da Mike spet zaživi.

22:05 Ameriški gangster

 

Ridley Scott predstavlja resnično zgodbo, kjer se pošteni policist Rusell Crowe bori proti drogam in policijski korupciji v 70h letih v New Yorku, pri čemer želi uloviti mogočnega mamilarskega barona.

01:05 Mimik

 

Tri leta nazaj je etmologinja dr. Susan Tyler genetsko ustvarila insekt, da bi iztrebila ščurke, ki prenašajo nalezljivo bolezen. A zdaj insekti želijo uničiti njihovega edinega plenilca, človeštvo.

04:30 Blackwood

 

Profesor zgodovine si želi nov začetek, zato se z družino preseli v slikovito hišo na podeželju - a tam ugotovi, da stavbo še vedno preganja njena preteklost. 2014.