TV1000 spored
Seznam kanalov Včeraj Danes Jutri Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota
TV spored v petek na TV1000

TV spored v petek na TV1000


naloži starejše

07:20 Državljanka Ruth

 

Ruth Stoops je neodgovorna, brezposelna ženska, ki je zasvojena z vdihavanjem gospodinjskih kemikalij in ki že petič zanosi. Ko jo aretirajo zaradi zlorabe prepovedanih snovi, sodnik ponudi zmanjšanje kazni, če bo Ruth splavila. Ruth se strinja, a tistega večera sreča skupino aktivistov, ki nasprotujejo splavu. Vzamejo jo pod svoje okrilje in ji obljubijo pomoč, skrivaj pa načrtujejo, da bodo njen primer obelodanili in izkoristili kot simbol za promocijo svojega gibanja. Ko Ruth odkrije prevaro, se zateče k zagovornikom pravice do splava, kar sproži medijsko norijo. A Ruth kmalu odkrije, da tudi nove prijatelje zanima samo kot medijska ikona. Ko se zave, da so jo izkoristili v boju glede pravice do splava, apolitična Ruth spremeni igro in pove, da se bo pridružila tistemu, ki ji bo več ponudil.

09:05 Papež mora umreti

 

Visoka vatikanska uradnika kardinal Rocco in monsinjor Vitchie zlorabljata cerkvene posle za pranje denarja za Vittoria Corellija, mafijskega šefa, ki se ukvarja z nezakonito trgovino z orožjem. Po smrti ostarelega in bolehnega papeža Rocco in Vitchie nameravata imenovati za njegovega naslednika nekoga, ki bo ustrezal Corellijevim načrtom. Toda čisto po naključju je za novega poglavarja Cerkve izbran Giuseppe Albinizi (Robbie Coltrane), župnik iz majhnega kraja. Albiniziju so bolj kot cerkvene zadeve pri srcu ženske, avtomobili in rokenrol. Ko pa novi papež odkrije, kako pokvarjen je Rocco, ga da odstraniti iz Vatikana. Toda Rocco in Vitchie ne nameravata gledati križem rok, kako Albinizi čisti Vatikan.

10:45 Prekleti United

 

Zgodba o kontroverznem nogometnem trenerju Brianu Cloughu in njegovem 44-dnevnem vodenju nogometnega kluba Leeds United.

12:20 Seksi škornji

 

14:05 Pošasti

 

Ko je NASA odkrila možnost, da v vesolju obstaja življenje, so izstrelili sondo, ki naj bi nabrala vzorce. Ob povratku je sonda strmoglavila nad Srednjo Ameriko. Začele so se pojavljati nove življenjske oblike in polovica Mehike je bila v karanteni kot okuženo območje. Še dandanes se ameriška in mehiška vojska trudita obvladovati ta 'bitja'. Novinar Andrew se strinja, da bo pretresenega turista Sama pospremil do varnega zavetja ameriške meje.

TV spored TV1000

15:35 Sezona lova

★★★☆☆ Animirani

Prijazni grizli Boog živi ležerno in srečno življenje v narodnem parku. Pod okriljem oskrbovalke Beth, ki ga je udomačila, Boog še pomisli ne, da bi se odselil iz paradiža, v katerem živi. Vse se spremeni, ko spozna srnjaka Elliota, ki mu Boog po naključju reši življenje. Elliot je prepričan, da bi moral grizli živeti v divjini, zato se odloči, da bo Booga rešil pred ujetništvom in ga odpeljal v divjino. Toda Boogu se še sanja ne, kako naj preživi v divjini. Ne zna loviti, ne zna uporabljati svojega voha, kaj šele, da bi znal uporabiti svojo moč. Poleg tega neznansko pogreša Beth, za petami pa so mu tudi lovci, saj je napočila sezona lova. Da bi ugnali lovce, morajo Elliot, Boog in druge divje živali združiti moči in se boriti za svoj obstoj.

17:00 Za vsako ceno

 

Phil Weston (Will Ferrell) nikoli ni bil preveč športen tip in zdi se, da mu je njegov 10-letni sin Sam (Dylan McLaughlin) precej podoben. Sam sedi na klopi najboljše nogometne ekipe v ligi, ki jo trenira Philov oče Buck (Robert Duvall). Buck je že vse življenje tekmovalen in zmaga mu pomeni vse. Ko neka ekipa potrebuje novega trenerja, se Phil odloči, da se bo dokazal pred očetom, in sprejme ta položaj, čeprav še nikoli v življenju ni bil trener. S pomočjo soseda in nekaj odličnih igralcev začne Philova ekipa kmalu zmagovati – in kmalu so tik pred prvenstvom.

18:35 Skrivnost ulice Arlington

 

Možakar začne sumiti, da njegovi sosedje skrivajo skrivnosti, ki bi lahko pripeljale do tragičnih posledic.

20:30 Sedem duš

 

Will Smith igra v pretresljivi drami, kjer vnovič sodeluje z režiserjem in s producenti filma "V iskanju sreče". Čustvena zgodba spremlja moža, ki bo spremenil življenja sedmih tujcev.

22:30 Postaja Fruitvale

 

Drama prikazuje tragični uboj mladega Oscarja Granta, ki so ga med policijsko akcijo ubili oboroženi varnostniki železniške službe v Oaklandu na zadnji dan leta 2008.

00:15 Odpadniki iz Baytowna

 

Ko trije brati kriminalci sklenejo pomagati rešiti posvojenca neke ženske pred nasilnim očimom, postanejo tarča na begu pred morilci, lovci in zveznimi agenti.

TV spored TV1000

01:50 Prestopniki

Film

Po šali, ki gre po zlu, skupino fantov pošljejo v poboljševalnico, kjer jih kruto zlorabljajo. Več kot deset let pozneje imajo priložnost za maščevanje.

05:35 Mogočni par (1998)

 

Zgodba o nezlomljivem prijateljstvu med dečkom z Morquijevim sindromom in starejšim fantom, ki ga zaradi njegove velikosti vedno dražijo. 1998