TV1000 spored
Seznam kanalov Včeraj Danes Jutri Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota
TV spored v cetrtek na TV1000

TV spored v cetrtek na TV1000


naloži starejše

07:25 Fresh Horses

 

Študent univerze v Cincinnatiju razdre zaroko z njegovo premožno zaročenko in se zaljubi v preprosto dekle iz Kentuckyja, ki jo sreča na zabavi.

09:10 Happy, Texas

 

Dva pobegla zapornika se znajdeta v mestu Happy v Teksasu, kjer ju zamenjajo za gejevska producenta, ki v tem majhnem mestecu gostita lepotno tekmovanje.

TV spored TV1000

10:45 Smrt ji lepo pristoji

★★★☆☆ Komedija

Meryl Streep, Bruce Willis in Goldie Hawn so glavni junaki komedije, v kateri hočejo na vse mogoče načine kljubovati procesom staranja. Madeline Ashton je samoljubna televizijska zvezda, ki ji popularnost in gladka koža počasi uhajata iz rok. Helen Sharp je njena nekdanja prijateljica. Nekdaj sramežljiva Helen je postala popularna in privlačna pisateljica. V mladosti sta si dekleti za šalo prevzemali fante, zdaj, ko gre za plastičnega kirurga Ernesta, pa o hecu ni več sledu. Svoje načrte hočeta uresničiti z večno mladostjo. Pa je naravnim procesom sploh mogoče kljubovati?

TV spored TV1000

12:25 Ulični bojevniki: Legenda o Chun-Li

Film

Chun-Li živi mirno življenje z očetom, ko nekega dne mafijec Bison ugrabi njenega očeta. Po mamini smrti se odloči, da bo svojega očeta rešila iz krempljev vplivnega zločinca.

14:00 Papež mora umreti

 

Visoka vatikanska uradnika kardinal Rocco in monsinjor Vitchie zlorabljata cerkvene posle za pranje denarja za Vittoria Corellija, mafijskega šefa, ki se ukvarja z nezakonito trgovino z orožjem. Po smrti ostarelega in bolehnega papeža Rocco in Vitchie nameravata imenovati za njegovega naslednika nekoga, ki bo ustrezal Corellijevim načrtom. Toda čisto po naključju je za novega poglavarja Cerkve izbran Giuseppe Albinizi (Robbie Coltrane), župnik iz majhnega kraja. Albiniziju so bolj kot cerkvene zadeve pri srcu ženske, avtomobili in rokenrol. Ko pa novi papež odkrije, kako pokvarjen je Rocco, ga da odstraniti iz Vatikana. Toda Rocco in Vitchie ne nameravata gledati križem rok, kako Albinizi čisti Vatikan.

15:40 Modri prah

 

Skupina štirih prebivalcev Los Angelesa - pogrebnik, nekdanji slepar, samomorilski nekdanji duhovnik in striptizeta - se po igri naključij, tragedije in višje sile sreča na božični dan.

17:25 Ljubim te na smrt

 

Joey, velik ženskar, je lastnik picerije in je poročen z Rosalee. Ko ta izve, da ji mož ni zvest, jo to požene čez vse skrajnosti.

19:00 Skrivnostno okno

 

Pisatelj je sredi mučnega ločitvenega postopka, ko ga začne zalezovati nori neznanec, komur naj bi nekoč ukradel zamisel za roman. Da bi dobil zadoščenje, bo šel do skrajnih meja.

20:35 Hudič v modri obleki

 

Afroameričana najamejo, da bi poiskal neko žensko, a se kmalu znajde sredi smrtonosnega političnega škandala.

22:15 Hudič v Emily Rose

 

Film temelji na resnični zgodbi, v kateri odvetnik sprejme primer umora, ki vključuje duhovnika, ki je izvajal eksorcizem na majhni deklici. Nastopata Laura Linney in Tom Wilkinson. 2005.

00:00 Nobels testamente

 

Novinarka je priča poskusu umora Nobelovega nagrajenca in umoru znanstvenika. Ko se poglobi globlje v dogodke tiste noči, se kmalu izkaže, da stvari niso takšne kot se zdijo.

TV spored TV1000

01:35 Malena

★★★★☆ Drama

Malena, najlepša ženska v zaspani italijanski vasici, postane tarča zlonamernih govoric in opravljanja med ljubosumnimi ženami krajevnih gospodov. Samo mladi Renato bo spoznal resnico o njeni žalostni življenjski usodi.

04:00 Hudič v modri obleki

 

Afroameričana najamejo, da bi poiskal neko žensko, a se kmalu znajde sredi smrtonosnega političnega škandala.