TV1000 spored
Seznam kanalov Včeraj Danes Jutri Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota
TV spored jutri na TV1000

TV spored jutri na TV1000


naloži starejše

06:00 Navihanci

 

Alfalfa dvori Darli, medtem ko njegovi prijatelji poskušajo zlomiti njuno zvezo.

07:20 Hoja po moško: Zgodba o Deweyju Coxu

 

Življenje ga je naredilo neizprosnega. Ljubezen ga je naredila močnega. Glasba ga je naredila trdoživega. Pevec Dewey Cox premaga stisko in postane glasbena legenda.

08:55 Nesrečniki

 

Spektakularna filmska upodobitev enega najuspešnejših muzikalov vseh časov, ki je nastal po literarni predlogi Victorja Hugoja.

TV spored TV1000

11:30 Vroča kifeljca

★★★★☆ Akcija

Nicholas Angel je izkušeni in sposobni policist, ob čigar vzornem vedenju so ostali policisti videti kot leni nesposobneži. Ker se njegovi nadrejeni zavedajo, da Angel s svojo popolnostjo meče slabo luč na druge, ga povišajo v narednika in pošljejo v podeželski Sanford, daleč stran od mestnega kriminala. Medtem ko se Nick privaja na podeželsko brezdelje, njegov pomočnik Danny sanjari o akcijskih podvigih, ki jih sam bržkone ne bo nikoli okusil. Ko se v Sanfordu zgodi serija grozljivih umorov, dobita Nick in Danny priložnost, da se dokažeta.

TV spored TV1000

13:30 Potopljeni svet

★★★☆☆ Akcija

V prihodnosti je zaradi staljenega ledu Zemlja pokrita z vodo. Civilizacije, kot jo poznamo danes, ni več. Ljudje živijo na nekakšnih ročno narejenih otočkih, kjer jih neprestano ogrožajo pirati pod vodstvom Deacona. Edino upanje za maloštevilne in nemočne prebivalce je Mariner, ki verjame, da dobro vedno premaga zlo. Obenem je odločen, da bo našel košček suhe zemlje, čeprav nihče ne ve zagotovo, da res obstaja. Film je eden najdražjih projektov vseh časov, prekosil ga je le Titanik. Je tudi prvi film, ki so ga skoraj v celoti posneli na vodi, brez uporabe računalnika.

15:40 Greva narazen

 

Ko par prekine svojo zvezo, se oba trudita, da njuno razkošno stanovanje ne bi prišlo v roke drugega, njun boj pa postaja vedno bolj umazan in podel.

17:25 Prevzetnost in pristranost

 

Ta zgodba o ljubezni in vrednotah se odvija v Angliji v poznem 18. stoletju. Mama je vseh pet sester Bennet vzgojila z enim ciljem: da najdejo moža. Posneto po noveli Jane Austen.

19:30 Skrivnost ulice Arlington

 

Možakar začne sumiti, da njegovi sosedje skrivajo skrivnosti, ki bi lahko pripeljale do tragičnih posledic.

21:25 Riddickove kronike

 

Upornik Riddick ukrade vesoljsko ladjo in se odpravi proti planetu Helion Prime, kjer se znajde sredi invazije Nekrozorov, ki grozi človeštvu v celem vesolju.

23:35 Sedem duš

 

Will Smith igra v pretresljivi drami, kjer vnovič sodeluje z režiserjem in s producenti filma "V iskanju sreče". Čustvena zgodba spremlja moža, ki bo spremenil življenja sedmih tujcev.

00:00 Težavam naproti

 

Luli, najstnica iz majhnega kraja, pred zapitimi in nasilnimi starši pobegne v Las Vegas. Na poti spozna Eddieja, negotovega upornika z vprašljivimi razlogi, ter Glendo, s kokainom zasvojeno ubežnico.

01:40 Božje Zakotje

 

Mickey Scarpato (Philip Seymour Hoffman) živi v surovi delavski soseski Božje Zakotje z ženo Jeanie (Christina Hendricks) in pastorkom Leonom (Caleb Landry Jones). Mladi Leon dela na gradbišču, kjer ga nekega dne sodelavec umori, ker je odkrit rasist in nasploh nepriljubljen med sodelavci (vsi trdijo, da se mu je zgodila nesreča pri delu). Mickey, ki je z denarjem vedno na tesnem, mora zbrati za pogreb, ki ga hoče žalujoča žena prirediti sinu. Mickey pregovori najboljšega prijatelja Birda (John Turturro), naj stavi na konja, za katerega so mu namignili, da bo zmagal. Nekdo obišče Jeanie in ona mu prizna, da misli, da sodelavci niso povedali resnice o tem, kar se je zgodilo.

04:00 Papež mora umreti

 

Visoka vatikanska uradnika kardinal Rocco in monsinjor Vitchie zlorabljata cerkvene posle za pranje denarja za Vittoria Corellija, mafijskega šefa, ki se ukvarja z nezakonito trgovino z orožjem. Po smrti ostarelega in bolehnega papeža Rocco in Vitchie nameravata imenovati za njegovega naslednika nekoga, ki bo ustrezal Corellijevim načrtom. Toda čisto po naključju je za novega poglavarja Cerkve izbran Giuseppe Albinizi (Robbie Coltrane), župnik iz majhnega kraja. Albiniziju so bolj kot cerkvene zadeve pri srcu ženske, avtomobili in rokenrol. Ko pa novi papež odkrije, kako pokvarjen je Rocco, ga da odstraniti iz Vatikana. Toda Rocco in Vitchie ne nameravata gledati križem rok, kako Albinizi čisti Vatikan.

05:40 Bela grofica

 

Šanghaj je v 1930-ih eksotični talilni lonec, v katerem slepi britanski diplomat razvije odnos z mlado rusko pribežnico, ki dela kot plesalka v baru, da lahko podpira družino njenega preminulega moža.