TV1000 spored
Seznam kanalov Včeraj Danes Jutri Petek Sobota Nedelja Ponedeljek Torek Sreda
TV spored v torek na TV1000

TV spored v torek na TV1000


naloži starejše

06:45 Državljanka Ruth

 

Ruth Stoops je neodgovorna, brezposelna ženska, ki je zasvojena z vdihavanjem gospodinjskih kemikalij in ki že petič zanosi. Ko jo aretirajo zaradi zlorabe prepovedanih snovi, sodnik ponudi zmanjšanje kazni, če bo Ruth splavila. Ruth se strinja, a tistega večera sreča skupino aktivistov, ki nasprotujejo splavu. Vzamejo jo pod svoje okrilje in ji obljubijo pomoč, skrivaj pa načrtujejo, da bodo njen primer obelodanili in izkoristili kot simbol za promocijo svojega gibanja. Ko Ruth odkrije prevaro, se zateče k zagovornikom pravice do splava, kar sproži medijsko norijo. A Ruth kmalu odkrije, da tudi nove prijatelje zanima samo kot medijska ikona. Ko se zave, da so jo izkoristili v boju glede pravice do splava, apolitična Ruth spremeni igro in pove, da se bo pridružila tistemu, ki ji bo več ponudil.

08:30 Happy, Texas

 

Dva pobegla zapornika se znajdeta v mestu Happy v Teksasu, kjer ju zamenjajo za gejevska producenta, ki v tem majhnem mestecu gostita lepotno tekmovanje.

10:10 Rock'n'Roll pirati: Piratski radio sredi morja

 

Izbrana družba piratskih DJ-ev, ki je s svojo glasbo zaznamovala generacijo, se postavi po robu vladi, ki je na radijskih valovih želela slišati samo klasično glasbo in nič druga.

12:25 Ljubim te na smrt

 

Joey, velik ženskar, je lastnik picerije in je poročen z Rosalee. Ko ta izve, da ji mož ni zvest, jo to požene čez vse skrajnosti.

14:05 Skrivnostni junaki

 

Skrivnostni junaki je komedija o navadnih ljudeh, ki ponoči kot superjunaki rešujejo mesto pred nepridipravi.

16:05 King Kong

 

Zgodba, postavljena v 30. leta prejšnjega stoletja, pripoveduje o skupini raziskovalcev in dokumentaristov, ki se odpravijo na skrivnostni Otok lobanj pri Sumatri, da bi raziskali legendo o velikanski gorili, imenovani Kong. Ko prispejo tja, ugotovijo, da Kong dejansko obstaja in da živi v prostrani džungli, kjer so bitja iz prazgodovinskih časov milijone let ostala skrita. Tako se morajo med iskanjem orjaške opice spoprijeti tudi z njenimi sovražniki dinozavri. Nazadnje pozornost lepe ženske Konga pomiri ravno dovolj dolgo, da ga raziskovalci obvladajo, nato pa z ladjo odpeljejo v New York, kjer ga pozneje razkazujejo ljudem. Toda kako dolgo lahko tudi najmogočnejši človeški okovi zadržijo osem metrov visoko opico?

19:10 Film, da te kap 2 (2001)

 

Profesor prepriča štiri najstnike, da za šolski projekt obiščejo hišo, kjer straši. 2001

20:30 Hudič v Emily Rose

 

Film temelji na resnični zgodbi, v kateri odvetnik sprejme primer umora, ki vključuje duhovnika, ki je izvajal eksorcizem na majhni deklici. Nastopata Laura Linney in Tom Wilkinson. 2005.

22:30 Nore in svobodne

 

Posneto po knjigi Susanne Kaysen o njenem 18-mesečnem bivanju v psihiatrični bolnišnici v 60. letih prejšnjega stoletja. Z Angelino Jolie in Winono Ryder v glavnih vlogah.

00:20 Zelo pridni dekleti

 

Lilly (Dakota Fanning) je tiha, obzirna in vase zaprta – hči konservativnih staršev. Gerry (Elizabeth Olsen) je svobodomiselna, nima zadržkov in je malce kritična – hči levičarskih staršev, ki dovolijo, da počne, kar se ji zahoče. Malce preden gresta dekleti študirat, se skoraj neprestano družita in prijetno prebijata popoldneve. Kmalu spoznata umetnika Davida (Boyd Holbrook) in se vanj zaljubita. Ko David izbere eno od njiju, je prijateljstvo na preizkušnji. Samo tragičen dogodek bo pokazal, ali sta dekleti še vedno povezani kot nekoč.

TV spored TV1000

01:50 Malena

★★★★☆ Drama

Malena, najlepša ženska v zaspani italijanski vasici, postane tarča zlonamernih govoric in opravljanja med ljubosumnimi ženami krajevnih gospodov. Samo mladi Renato bo spoznal resnico o njeni žalostni življenjski usodi.

03:20 Prekleti United

 

Zgodba o kontroverznem nogometnem trenerju Brianu Cloughu in njegovem 44-dnevnem vodenju nogometnega kluba Leeds United.

04:54 Najboljši hollywoodski filmski režiserji: Ridley Scott

 

Filmska retrospektiva karier največjih hollywoodskih režiserjev skozi intervjuje z režiserji samimi.

05:25 Otroci Huang Šija

 

Zgodba o mladem britanskem novinarju Georgeju Hoggu, ki ob pomoči pogumne avstralske medicinske sestre reši skupino sirot v času japonske okupacije Kitajske leta 1937.