Trenutni TV spored

TV spored Kanal A

07:50 Novo dekle

★★★★☆ Komedija, 2. sezona, 2. del

Jess je še vedno brez službe, zato se preizkuša v raznih spretnostih. V baru spozna čednega neznanca Sama, ki je prepričan, da je Jesse punca, s katero bi se moral dobiti na zmenku na slepo. Glede na to, da je seks z njim enkraten, se Jesse še kar naprej pretvarja, da je Katie, torej dekle, s katero naj bi se Sam dobil na zmenku. Winstona obišče njegova mama.

08:25 Yu-Gi-Oh! ARC-V
TV spored POP TV

07:40 Legende Chime

★★★☆☆ Animirani, 1. sezona, 8. del

Dežela Chima je bila nekoč znana kot pravljična dežela, polna bujne narave in čudovitih živali, ki so bile druga drugi najboljše prijateljice. Toda tako kot se običajno zgodi, je tudi v Chimi harmonijo dežele porušil pohlep in želja po moči. Tam se namreč nahaja mogočni element chi, ki je vir življenja in obenem vir uničenja. Čeprav so dostop do chija dolga leta nadzorovali levi in v deželi skrbeli za red, mir in pravično razdelitev chija, pa so se krokodili temu uprli in zahtevali svoj delež. Od takrat naprej v Chimi ni nič tako, kot je bilo.

08:25 Drugače srečna
TV spored Slovenija 1

07:00 Dobro jutro

Informativna oddaja

Dobro jutro Oddaja Dobro jutro je oddaja gledalcev. S svojimi svetovalnimi, izobraževalnimi, razvedrilnimi in informativnimi vsebinami sledimo željam gledalcev vseh starostnih skupin. V večurnem živem in dinamičnem jutranjem programu, ki je na sporedu vsak delovni dan, se prepleta studijski del z aktualnimi vklopi v živo z različnih koncev Slovenije. Raziskujemo teme, ki se dotikajo vsakdanjega življenja ljudi, in ponujamo najrazličnejše vsebine: od zdravstvenih, pravnih in kuharskih nasvetov, svetovanj o medosebnih odnosih, receptov iz domače lekarne do predstavljanj osupljivih življenjskih usod, vrtičkarskih in prehranskih nasvetov in atraktivnih nagradnih iger. Oddaja Dobro jutro uvaja sodobne televizijske formate s poudarkom na kakovostnih vsebinah; tako vsako leto v odmevni akciji TV-POROKA pred televizijskimi kamerami poročimo par, ki ga izberejo gledalci, hkrati pa s strokovnjaki razpravljamo o partnerskih in družinskih odnosih. V televizijski akciji ‘Moje zdravo telo’ pa gledalce spodbujamo k bolj zdravemu življenjskemu slogu in spoznavamo trende pri ohranjanju mladostnosti in vitalnosti. Oddaja Dobro jutro je upoštevajoč delež televizijskih gledalcev med najbolje gledanimi oddajami nacionalne televizije. V letu 2014 so ustvarjalci oddaje prejeli eno najprestižnejžih slovenskih medijskih priznanj: strokovnega viktorja za najboljšo zabavno TV-oddajo. Oddaja Dobro jutro se podaljšuje v Dober dan, s katerim v sodelovanju z RTV centrom Koper v živi program vnašamo še več lokalnih vsebin, z gledalci razpravljamo o fenomenih sodobne družbe in pripravljamo atraktivno kuharsko tekmovanje za gledalce. Dober dan ima svetovalni predznak in je nadgradnja Dobrega jutra.

11:15 Vem!, kviz
TV spored Slovenija 2

08:05 Zgodbe iz školjke: Ali me poznaš: Jaz sem zgodnja pomlad

Otroški in mladinski

Če pogledamo okoli sebe, opazimo, da nam v vsakem letnem obdobju narava ponuja nekaj posebnega. Ozrite se naokrog konec februarja, marca in opazili boste, da se zima poslavlja. Sonce dobi svojo moč in mraz začne popuščati. Rumene mačice na leščevju, vrbah in jelšah čakajo na prihod prvih žuželk. Sneg se topi in nabira v potočkih, ti pa se zlijejo v reke. Ob vodi nas pričaka prvo spomladansko cvetje: zvončki, trobentice, žafran … . Kaj pa živali? Ptički najprej oživijo in prepevajo vsevprek ter oznanajo zgodnjo pomlad. Ko se bodo razcvetele še jablane in hruške, bo nastala prava pomlad. Zgodnjo pomlad interpretira: Urška Hlebec

08:30 To bo moj poklic: Zdravstveni tehnik, 1. del
TV spored Brio

08:05 Larina izbira

★★☆☆☆ Drama, 2. sezona, 71. del

Dinko se v bolnišnici poslovi od Leile. Jaša je ob njem in v nekem trenutku mu Dinko v obraz pove, kaj si misli o njegovem obnašanju do Lare. Pove mu, da je zdaj skrajni čas, da popravi to, kar se zdi nepopravljivo. Jaši njegove besede sežejo do srca. Ob tem spozna, kako zelo ljubi svojo ženo. Zato odide v zapor in Laro prosi, naj mu odpusti. Tonči podpiše priznanje, da je ubil Šimuna, vendar policija najde pištolo z Dinkovimi prstnimi odtisi. Dinko in Jaša se medtem z ladjo odpravljata iz Splita, ko se prikaže Lucijan.

08:50 Precej legalno
TV spored Fox

08:05 Sodobna družina: Zmelji jih

6. sezona, 20. del

Sodobna družina spremlja življenje Jaya Pritchetta in njegove družine, ki vključuje njegovo drugo ženo, pastorka, sina, ki je še dojenček, in dva odrasla otroka ter njune partnerje in otroke.

08:30 Agenti SHIELD: Naravni zakoni
TV spored Fox Crime

07:55 Preiskovanje požarov: Epizoda 3

1. sezona, 3. del

Inšpektor Russel Dixon išče vzrok požara v pisarni livarne.

08:25 Goreče sporočilo: Zadnja bitka
TV spored Fox Life

07:35 Šepetalka duhov: Na smrt navdušen

4. sezona, 19. del

Melinda in Eli pomagata mladi ženski, ki jo straši jezni duh. Njeno življenje je ogroženo, ker noče povedati resnice. Jim spoznava, kako zapleteno bo spet zaživeti kot prej.

08:25 Šepetalka duhov: Trema
TV spored Kino

08:15 Scooby-Doo: Vampirska glasba

★★★☆☆ Animirani

Detektivska druščina lovcev na pošasti je na oddihu od običajne službe in se sklene udeležiti zabavnega "vampirskega festivala" v vasici Little Bat, kjer se Thelma že veseli srečanja z avtorjem priljubljenih vampirskih romanov. Ta je menda najstarejši živeči sorodnik slavnega Van Helsinga. Druščini razkaže svoj muzej z najstarejšim razstavljenim primerkom vampirja: zobati Valdronya leži v krsti za debelim steklom. Z nekim mističnim urokom po pomoti zbudijo spečega vampirja – in da bi bilo še slabše, Valdronya izbere Daphne za svojo nevesto.

09:35 Princ in jaz 4
TV spored Oto

08:15 Lena Lučka

★★★☆☆ Animirani, 1. sezona, 1. del

Lučki se zdi zalivanje rož na balkonu eno po eno zelo nesmiselno, zato si izmisli prvi samodejni sistem za zalivanje rož s katerim bo privarčevala energijo.

08:25 Smrkci
TV spored Slovenija 3

08:00 Poročila

Dnevno-informativna oddaja

V Poročilih ob 15.00 uri se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

08:30 Poročila
TV spored Šport Klub

08:10 TV Shopping

Propagandni program

08:40 NBA Inside Stuff: 18. del
TV spored Šport klub 2

07:50 KHL - finale zahoda (3. tekma): Lokomotiv - SKA

Šport

S polnim imenom Kontinentalna hokejska liga velja za drugo najmočnejšo hokejsko tekmovanje na svetu, za ligo NHL. Prvič so tekmovanje izvedeli leta 2008, večina sodelujočih klubov je iz Rusije, dvaindvajset, po en klub pa iz Belorusije, Kazahstana, Latvije, Finske, Slovaška in Hrvaške. Naslov brani Metallurg iz Magnitogorska.

09:45 ATP 1000 in WTA Premier Miami (1x)
TV spored Šport klub 3

06:15 Nascar: Fontana

Šport

Atraktivna serija Nascar se nadaljuje z dirko v Fontani. Kdo bo najhitrejši na tamkajšnjem ovalu?

09:40 TV Shopping

07:55 Otroci Huang Šija

 

Zgodba o mladem britanskem novinarju Georgeju Hoggu, ki ob pomoči pogumne avstralske medicinske sestre reši skupino sirot v času japonske okupacije Kitajske leta 1937.

10:05 SrečenHvalaŠeProsim
TV spored Cinemax

07:50 Brezno in nihalo

★★★★☆ Grozljivka

Španija v 16. stoletju. Francis Barnard sklene raziskati skrivnostne okoliščine smrti svoje sestre in obišče grad, kjer je živela z možem, plemičem Nicholasom Medino, sinom krutega španskega inkvizitorja.

09:10 Anomalisa
TV spored Cinemax 2

07:45 Gigant

Drama

Mladi javni uslužbenec Jussi je zadolžen za nadzor okoljskega dovoljenja za rudnik niklja na severu Finske. Ko se tam začnejo kopičiti težave, Jussi posumi, da mu nadrejeni niso povedali vse resnice.

09:20 Nepričakovano
TV spored HBO

07:10 Noč v muzeju 2

★★★☆☆ Pustolovščina

Na slavni muzej Smithsonian je padla noč, a za starimi zidovi še ni miru. Nekdanji nočni čuvaj Larry Daley se bo znašel v največji in najbolj divji pustolovščini doslej!

08:55 Sitna mama
TV spored HBO 2

07:50 Snoopy in Charlie Brown: Film o Arašidkih

★★★★☆ Animirani

Pridružimo se večnemu optimistu Charlieju Brownu, ki se odpravi na epsko in junaško nalogo; medtem ko njegov zvesti pasji prijatelj Snoopy v zraku zasleduje svojega zapriseženega sovražnika Rdečega barona.

09:20 Zgodba o Hanku Williamsu
TV spored HBO 3

07:50 Skupni dom

★★★☆☆ Drama

Ko se pisatelj Stewart Paylor vrne domov s počitnic, v svoji hiši najde mater brezdomko z otrokom, ki sta se tja naselila. Dovoli jima ostati nekaj časa in naposled ugotovi, da ga pomoč nesrečnikoma navdihuje.

09:15 Angry Birds film
TV spored National Geographic

08:00 Najtežja popravila na svetu: V križarko vdira voda

2. sezona, 12. del

Seanu Rileyju se bomo pridružili pri reševanju nekaterih največjih in najzahtevnejših gradbenih težav na svetu.

08:50 Neverjetni dr. Pol: Malce sanj
TV spored National Geographic Wild

07:35 Preporod afriškega divjega kraljestva: Šepetalec slonom

Naravoslovje, 1. sezona, 2. del

Snemalec Bob Poole je že nekaj časa v narodnem parku. Njegova lepota ga je očarala. Spopadel se bo s strahovi in se združil s strokovnjakinjo za slone. Spoznavala bosta njihovo vedenje.

08:25 Divje srce Indokitajske: Divja Kambodža
TV spored TV Maribor

07:00 Infokanal - TV Maribor

Info kanal

Infokanal lahko spremljate pred rednim programom na TV Maribor. Spremljate lahko zadnje domače in tuje novice, napovedi športnih, kulturnih in zabavnih prireditev, vremensko napoved za prihodnje dni ter informacije o sporedu.

10:10 Slovenska kronika
TV spored Viasat Explore

08:10 Na odpadu

6. del

Dokumentarec spremlja neposrednega Terryja in elegantno Lyndsay, ki vodita večmilijonski imperij odpadnega železa Metro Salvage v Boltonu, največjo deponijo odpadnega železa na severozahodu Anglije. Ko se Terry in Lyndsay trudita nadzorovati pisano druščino, ki jo zaposlujeta, se razkrije navdihujoča zgodba o novih priložnostih in zvestobi. Dobrodošli v toplem in čudovitem svetu Metro Salvage v Boltonu, na največji deponiji odpadnega železa na severozahodu.

08:40 Prevozniki hiš
TV spored Viasat History

07:40 Skrita stran druge svetovne vojne

2. del

Sedemdeset let po koncu druge svetovne vojne še vedno nimamo odgovorov na vsa vprašanja o nekaterih največjih operacijah. Serija osvetli neznana dejstva, pozabljene junake, neverjetne prevare, osupljive zgodbe o junaštvih, odločitve, ki so spremenile življenja, brez katerih bi bila usoda sveta drugačna. Začne se z dnevom D in pripravo napada. Nato si oddaja ogleda osvobodilna gibanja po vsej Evropi. Serija bo razkrila tudi temne skrivnosti v ozadju Hitlerjevega vzpona na oblast, ki je vodil do njegove zmage na nemških splošnih volitvah leta 1933.

08:35 Ameriške princese za milijon dolarjev
TV spored Viasat Nature

08:05 Bolnišnica za male živali

15. del

Televizijski voditelj in igralec John Barrowman nas popelje skozi epizode te zares poučne serije, ki svojo pozornost namenja hišnim ljubljenčkom in njihovemu boju z množico raznolikih zdravstvenih težav. Serija prikazuje ekipo strokovnjakov, ki v eni izmed vodilnih bolnišnic za živali v Evropi rešuje življenja hišnih ljubljenčkov. Spoznali bomo vse od mačk in psov, do plazilcev, pa celo pujskov. John bo kot pravi ljubitelj živali obiskal tudi druge specializirane ordinacije, zadolžene za oskrbo eksotičnih živali, in ordinacije, ki se ukvarjajo z živalskim vedenjem, dermatologijo in akupunkturo. Seveda pa ne bo spregledal tudi bolj običajnih problematik, kot so prekomerna teža in osnovno urjenje mladičkov. Sledili bomo emocionalnim zgodbam o preobrazbi vse od trenutka, ko bolnišnica pacienta sprejme in zdravnik postavi diagnozo, prek zdravljenja in okrevanja, do trenutka, ko se ljubljenčki ponovno snidejo s svojimi lastniki.

08:30 Najbolj divje mesto na Aljaski
TV spored Šport klub 4

07:05 Prijateljska tekma: Rusija - Slonokoščena obala

Nogomet

Rusija se pospešno pripravlja na domače svetovno prvenstvo, na katerem se želi pokazati v čim boljši luči. Tokrat bodo Rusom nasproti stali člani Slonokoščene obale.

08:55 Kvalifikacije za SP 2018: Armenija - Kazahstan