HBO 2 spored
Seznam kanalov Včeraj Danes Jutri Nedelja Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek
TV spored danes na HBO 2

TV spored danes na HBO 2


naloži starejše
TV spored HBO 2

06:00 Mož iz agencije U.N.C.L.E.

★★★★☆ Akcija

V zgodnjih šestdesetih letih morata ameriški in ruski tajni agent sodelovati pri skupni nalogi ter zaustaviti mednarodno zločinsko organizacijo,ki skuša z razdeljevanjem jedrskega orožja in tehnologije razdreti že tako krhko ravnovesje sil.

TV spored HBO 2

07:55 5 do 7

★★★★☆ Komedija

Slučajno srečanje na ulicah Manhattna pahne mladega pisatelja Briana v strastno zvezo s Francozinjo. Vendar je ona že poročena; dobita se lahko le na zmenkih v hotelski sobi – med peto in sedmo uro.

TV spored HBO 2

09:30 Frankenštajnček

★★★★☆ Animirani

Mladi Victor se loti znanstvenega poskusa, da bi od mrtvih obudil svojega ljubljenega poginulega psa Sparkyja – a se mora pri tem soočiti z nepričakovanimi, pošastnimi posledicami.

TV spored HBO 2

10:55 Ljubezen v etru

★★★★☆ Komedija

Ko morata radijska voditelja Sonia in Nick, ki sta si povsem različna, skupaj voditi pogovorno oddajo, ta postane uspešnica ¬– njun prepir je poslušalcem všeč. Druži ju ljubezensko razočaranje in prav to ju nazadnje tudi zbliža.

TV spored HBO 2

12:20 Maščevalci

★★★★☆ Akcija

Ko svetovno varnost in obstoj ogrozi nova in nepričakovana sila, se Iron Man, Hulk, Thor, Stotnik Amerika, Sokol in Črna vdova združijo v boju proti zlu, da bi rešili človeštvo.

TV spored HBO 2

14:40 Prelomnica Svetega Andreja

★★★☆☆ Akcija

Po velikanskem potresu v Kaliforniji mora pilot reševalnega helikopterja priti do svoje žene v Los Angelesu, potem pa se odtujena zakonca skupaj odpravita v porušeni San Francisco reševat svojo edino hčer.

TV spored HBO 2

16:30 Nos za zločin

Komedija, 2. sezona, 5. del

Komedija, ki se odvija v razpadajoči policijski postaji na napačni strani Manchestra, spremlja skupino policistov na prvih bojnih črtah. Mamila, požigi, neonacisti in zloglasni morilci so del njihovega vsakdana.

TV spored HBO 2

17:15 Divji vrtovi

★★★★☆ Pustolovščina

Od zelenih logov Irske in puščavskega hribovja Afrike do londonske četrti Chelsea – romantična pustolovščina, posneta po resnični zgodbi, spremlja mlado krajinsko arhitektko, ki si prizadeva za ohranitev divje narave.

TV spored HBO 2

19:00 Snoopy in Charlie Brown: Film o Arašidkih

★★★★☆ Animirani

Pridružimo se večnemu optimistu Charlieju Brownu, ki se odpravi na epsko in junaško nalogo; medtem ko njegov zvesti pasji prijatelj Snoopy v zraku zasleduje svojega zapriseženega sovražnika Rdečega barona.

TV spored HBO 2

20:30 Pobesneli Max: Cesta besa

★★★★☆ Akcija

V četrtem nadaljevanju slovite franšize cestni bojevnik Max (Tom Hardy) združi moči s skrivnostno vladarico puščavske oaze Furioso (Charlize Theron) ter skupino žensk na begu pred njihovim neusmiljenim vladarjem.

TV spored HBO 2

22:30 Jutrišnji dan

Dokumentarni

Popotniški dokumentarec, ki se bolj osredotoča na rešitve kot na težave, prinaša vpogled v dejavnosti aktivistov, organizatorjev in državljanov, ki skušajo izboljšati svet, da bi bil bolj prijazen, zelen in vzdržen kraj.

TV spored HBO 2

00:30 Črna maša

★★★☆☆ Kriminalka

Film prinaša resnično zgodbo o Whiteyju Bulgerju, bratu ameriškega senatorja ter najnasilnejšem gangsterju v zgodovini južnega Bostona, ki je postal ovaduh za FBI, da bi premagal rivalsko mafijsko družino na svojem ozemlju.

TV spored HBO 2

02:30 Odklikana

Grozljivka

Šest dijakov s temačno skrivnostjo med pogovorom na Skypu prejme sporočilo sošolke, ki je pred enim letom storila samomor, ko je nekdo od njih objavil neki njen sporen videoposnetek na internetu. Nekdo jih očitno hoče kaznovati.

TV spored HBO 2

03:55 Vroči Mike XXL

★★★☆☆ Komedija

Tri leta po tistem, ko je priljubljeni Mike (Channing Tatum) opustil delo slačifanta, tudi drugi fantje končujejo kariero. A radi bi nastopili še zadnjič in tudi legendarni "vroči Mike" si mora seveda z njimi deliti oder.