HBO 2 spored
Seznam kanalov Včeraj Danes Jutri Petek Sobota Nedelja Ponedeljek Torek Sreda
TV spored v petek na HBO 2

TV spored v petek na HBO 2


naloži starejše
TV spored HBO 2

06:00 Primite ga

★★★☆☆ Akcija

Dvanajstletno Maddy in njenega pustolovskega očeta je vedno povezovala ljubezen do plezanja v gorah.

TV spored HBO 2

07:30 Kung fu panda 3

★★★★☆ Animirani

Nepričakovano se pojavi Poejev oče in odpravita se v skrivno domovanje pand. Tam morajo kosmatinci stopiti skupaj, da bi premagali najmočnejšega zlobneža doslej, ki krade življenjsko silo drugih bojevnikov kung fuja.

TV spored HBO 2

09:05 Bacek Jon II., 9.-12. del

Animirani

Nenavadno brihtni in iznajdljivi bacek Jon s svojo čredo živi na tradicionalni majhni angleški kmetiji. Njihovi poskusi, da bi v pusto ovčje življenje vnesli nekaj vznemirjenja, v vsakem delu serije prinesejo sila zabavne posledice.

TV spored HBO 2

09:35 Hitri in drzni 7

★★★★☆ Akcija

Po tem, ko so porazili Owena Shawa in njegovo ekipo, se tolpa Dominica Toretta vrne v ZDA, da bi končno zaživeli normalno življenje ... ali pa tako vsaj mislijo. Vendar ne vedo, da Owenov starejši brat že snuje maščevanje.

TV spored HBO 2

11:50 Ninja želve: Iz senc

Akcija

Po tem, ko so se uprli Shredderju, ki je združil moči z norim znanstvenikom Baxterjem Stockmanom ter pomagačema Bebopom in Rocksteadyjem, se morajo bojevniški želvji bratje soočiti z največjim zlom dotlej: zloglasnim Krangom.

TV spored HBO 2

13:40 Across the Universe

★★★★☆ Drama

Mladenič iz Liverpoola pride v času vietnamske vojne v ZDA, da bi našel očeta. Pot ga zanese v Greenwich Village in tam se zaljubi v Američanko. Skupaj sta priči burnim spremembam v poznih šestdesetih letih prejšnjega stoletja.

TV spored HBO 2

15:50 Nos za zločin

Komedija, 2. sezona, 6. del

Komedija, ki se odvija v razpadajoči policijski postaji na napačni strani Manchestra, spremlja skupino policistov na prvih bojnih črtah. Mamila, požigi, neonacisti in zloglasni morilci so del njihovega vsakdana.

TV spored HBO 2

16:40 Varuh

★★★☆☆ Akcija

Slavni reševalni plavalec obalne straže odide poučevati na legendarno elitno šolo obalne straže, kjer nadutega rekruta nauči pravega pomena junaštva in žrtvovanja.

TV spored HBO 2

19:00 Zoolander 2

★★☆☆☆ Komedija

TV spored HBO 2

20:45 Resnična zgodba

★★★☆☆ Kriminalka

Po resnični zgodbi posneti triler spremlja odpuščenega novinarja (Jonah Hill), ki ga v zavajajočo igro mačke in miši pritegne obsojeni morilec (James Franco), ki je iz neznanega razloga prevzel njegovo identiteto.

TV spored HBO 2

22:25 Meru

★★★★☆ Dokumentarni

TV spored HBO 2

23:55 Grizli

★★★☆☆ Akcija

Po mestecu na Aljaski pustoši divji grizli, šerif pa se odpravi v gozd in tam naleti na svojega odtujenega brata. Kmalu morata skupaj bežati pred velikansko zverjo, ki se je očitno odločila, da ju bo pokončala.

TV spored HBO 2

01:25 Stanfordski zaporniški eksperiment

★★★☆☆ Drama

Zgodba beleži kontroverzni psihološki eksperiment s študenti z univerze Stanford leta 1971. Razdeljeni so bili na stražarje in jetnike v namišljeni kaznilnici, vendar so svojo igro vlog vzeli skrajno resno in povzročili hud incident.

TV spored HBO 2

03:25 Ex Machina

★★★★☆ Triler

Na odmaknjenem domu genialnega izumitelja mladi programer Caleb sodeluje v revolucionarnem poskusu, v katerem mora komunicirati s prvo resnično umetno inteligenco na svetu, ujeto v kovinskem telesu lepe robotke Ave.

TV spored HBO 2

05:10 Novi obraz San Francisca

★★★★☆ Dokumentarni

Priznana režiserka Alexandra Pelosi pogleda v prihodnost San Francisca. Tehnološka revolucija povzroča velike gospodarske premike v mestu, ki je dolgo slovelo kot prestolnica kontra-kulture Združenih držav Amerike.