HBO spored
Seznam kanalov Včeraj Danes Jutri Četrtek Petek Sobota Nedelja Ponedeljek Torek
TV spored vceraj na HBO

TV spored vceraj na HBO


naloži starejše
TV spored HBO

06:00 Lažna mesta

★★★☆☆ Drama

Zgodba o odraščanju spremlja Quentina in njegovo skrivnostno sosedo Margo. Potem ko ga ta odpelje na celonočno pustolovščino, nenadoma izgine. Za seboj pusti sledi v obliki drobnih ugank, ki jih morajo razrešiti prijatelji, da bi jo našli.

TV spored HBO

07:50 Stotnik Amerika: Zimski vojak

★★★★☆ Akcija

Dve leti po bitki za New York se skuša Steve sprijazniti s svojo vlogo v svetu; spajdaši se s Črno vdovo in novim zaveznikom Sokolom, da bi razkrili zaroto v organizaciji O.B.O.D., medtem ko se soočajo s skrivnostnim ubijalcem.

TV spored HBO

10:05 Muppetki in božična zgodba

★★★★☆ Družinski

Interpretacija klasične Dickensove zgodbe o nergaškem skopuhu Ebenezerju Scroogu. Odgovarjati mora za svoja nečastna dejanja ter se srečati s tremi duhovi: duhovi božične preteklosti, sedanjosti in prihodnosti.

TV spored HBO

11:30 Cvetličarka: Molči kot grob

★★★☆☆ Komedija

Abby Knight se kot newyorška odvetnica vrne v domače mestece. Na dan odprtja cvetličarne njen avto poškoduje nekdo, ki je pobegnil s kraja umora. Abby spozna očarljivega točaja in skupaj se lotita iskanja odgovorov.

TV spored HBO

12:55 Ronaldo

★★★☆☆ Biografija

Z ekskluzivnim dostopom do najožjega kroga prijateljev, svojcev in ekipnih tovarišev dokumentarec spremlja enega najslavnejših nogometašev vseh časov: trikratnega dobitnika najprestižnejšega odličja v igri z žogo Cristiana Ronalda.

TV spored HBO

14:30 Zvezdne steze: Onkraj

★★★★☆ Akcija

Kapitan Kirk in posadka ladje Enterprise se na tujem planetu znajdeta pod napadom poveljnika Kralla, ki uniči zvezdno plovilo. Kot brodolomci obtičijo na oddaljenem svetu med sovražnimi pa tudi nekaterimi prijateljskimi tujimi bitji.

TV spored HBO

16:30 Noč v muzeju 2

★★★☆☆ Pustolovščina

Na slavni muzej Smithsonian je padla noč, a za starimi zidovi še ni miru. Nekdanji nočni čuvaj Larry Daley se bo znašel v največji in najbolj divji pustolovščini doslej!

TV spored HBO

18:15 Sitna mama

★★★☆☆ Komedija

Marnie je novopečena vdova in večna optimistka, ki se preseli v Los Angeles, da bi bila bližje hčeri. Oborožena z iPhonom in polnim bančnim računom spoznava prijatelje, išče smisel življenja in morda celo novo ljubezensko zvezo.

TV spored HBO

20:00 Majhne laži

Komedija, 6. del

Subverzivna črna komedija programa HBO spremlja tri matere prvošolcev (Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley), ženske, katerih na videz idealno življenje iztiri do skrajne točke, kjer bi lahko prišlo do umora.

TV spored HBO

21:00 Punce

Komedija, 6. sezona, 7. del

Z emmyjem in zlatim globusom nagrajena komična serija scenaristke, režiserke in igralke Lene Dunham še v zadnji sezoni spremlja skupino deklet iz New Yorka, ki se z duhovitimi vzponi in padci prebija skozi svoja pozna dvajseta leta.

TV spored HBO

21:30 Na kavču pri prijateljih

★★★★☆ Komedija, 6. del

Avtor in igralec Pete Holmes prinaša komično serijo, ki spremlja stand-up komika. Njegovo predmestno življenje se zasuka na glavo in prisiljen je na novo ovrednotiti svoja načela ter poklicne želje na burnem newyorškem komičnem prizorišču.

TV spored HBO

22:05 Ninja želve: Iz senc

Akcija

Po tem, ko so se uprli Shredderju, ki je združil moči z norim znanstvenikom Baxterjem Stockmanom ter pomagačema Bebopom in Rocksteadyjem, se morajo bojevniški želvji bratje soočiti z največjim zlom dotlej: zloglasnim Krangom.

TV spored HBO

23:55 Maščevalci

★★★★☆ Akcija

Ko svetovno varnost in obstoj ogrozi nova in nepričakovana sila, se Iron Man, Hulk, Thor, Stotnik Amerika, Sokol in Črna vdova združijo v boju proti zlu, da bi rešili človeštvo.

TV spored HBO

02:20 To sladko bitje

★★★☆☆ Komedija

Ko gre za zmenke, se Christina Walters drži zlatega pravila: izogibaj se iskanja "pravega" in se osredotoči na moškega, ki je pravi v tistem trenutku. Vsaj, dokler nekega večera v klubu ne spozna Petra – ki naslednji dan izgine.

TV spored HBO

03:50 Stanfordski zaporniški eksperiment

★★★☆☆ Drama

Zgodba beleži kontroverzni psihološki eksperiment s študenti z univerze Stanford leta 1971. Razdeljeni so bili na stražarje in jetnike v namišljeni kaznilnici, vendar so svojo igro vlog vzeli skrajno resno in povzročili hud incident.

   Danes