HBO spored
Seznam kanalov Včeraj Danes Jutri Petek Sobota Nedelja Ponedeljek Torek Sreda
TV spored v nedelja na HBO

TV spored v nedelja na HBO


naloži starejše
TV spored HBO

06:00 Looney Tunes: Zajčji beg

★★★☆☆ Animirani

Najslavnejši zajec iz risank se znajde v težavah, ko Lola Bunny po nesreči izumi nevidno pršilo. Zabavna nova pustolovščina bo zajca Bugsa in njegovo druščino popeljala iz New Yorka v Pariz in še dlje po svetu.

TV spored HBO

07:15 Grivasti vojak

★★★★☆ Drama

Drama 1. svetovne vojne skozi prijateljstvo mladeniča in konja; odisejada veselja in bolečine, prijateljstva in velike pustolovščine.

TV spored HBO

09:40 Filmi in zvezde

Magazin, 9. sezona, 13. del

Najnovejši filmi, največje zvezde, pregled novosti iz sveta filma ter vsakotedenske novice z velikih platen. Vse to in še več vas čaka v zabavni polurni oddaji "Filmi in zvezde".

TV spored HBO

10:10 Hotel Transilvanija 2

★★★☆☆ Animirani

V nadaljevanju animirane uspešnice se stvari za priljubljeni hotel obračajo na bolje. A tisto, kar zdaj najbolj skrbi upravitelja Drakulo, je njegov ljubki vnuček, ki ne kaže znakov pravega, krvoželjnega zobatca.

TV spored HBO

11:40 Severni tečaj

★★★☆☆ Družinski

Dom Božička in njegove žene na severnem tečaju je postal velikansko mesto, ki ga poganja božično veselje vsega sveta. A če bodo ljudje vsepovsod prezaposleni, da bi skupaj uživali praznike, se bo severni tečaj znašel v težavah.

TV spored HBO

13:05 Everest

★★★★☆ Pustolovščina

Pustolovska dokumentaristična drama se odvija leta 1996, ko se dvema odpravama poklicnih alpinistov uspe povzpeti na Mount Everest, tam pa jih pričaka tragedija v obliki pošastnega neurja, ki jih preseneti med težavnim sestopom z gore.

TV spored HBO

15:05 Mož iz agencije U.N.C.L.E.

★★★★☆ Akcija

V zgodnjih šestdesetih letih morata ameriški in ruski tajni agent sodelovati pri skupni nalogi ter zaustaviti mednarodno zločinsko organizacijo,ki skuša z razdeljevanjem jedrskega orožja in tehnologije razdreti že tako krhko ravnovesje sil.

TV spored HBO

17:00 Hollywood: Na snemanju

Magazin, 14. sezona, 14. del

Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.

TV spored HBO

17:30 Stotnik Amerika: Državljanska vojna

★★★★☆ Akcija

Ljudje se bojijo superjunakov, zato sklene vlada sprejeti zakon o nadzoru Maščevalcev, ki bi določal in omejeval njihova dejanja. To pripelje do razkola med nekdanjima zaveznikoma Stotnikom Ameriko in Iron Manom.

TV spored HBO

20:00 Možje X: Apokalipsa

★★★★☆ Akcija

Nepremagljivi in nesmrtni prvi mutant Apokalipsa je po tisočletnem ujetništvu znova svoboden. Besen, ker jih ne štejejo več za bogove, zbere moštvo najmočnejših svoje vrste, da bi uničil človeštvo in vzpostavil nov svetovni red.

TV spored HBO

22:20 Viski tango fokstrot

★★★☆☆ Komedija

Novinarka Kim Barker (Tina Fey) si želi nečesa svežega in drugačnega, zato se odpravi na nevarno poročevalsko nalogo v vojni Afganistan. Sredi tamkajšnje zmede v sebi najde moč, za katero ni vedela, da jo ima.

TV spored HBO

00:10 Dolga noč

★★★☆☆ Komedija

Alex, Emiliy in njun sin R.J. so se nedavno preselili v Los Angeles. V parku po naključju spoznajo Kurta, Charlotte in Maxa. Srečanje dveh družin postaja vse bolj čudaško in noč pred njimi je še dolga.

TV spored HBO

01:30 Veliki voznik

Kriminalka

Slavna pisateljica kriminalk Tess obtiči na osamljeni cesti, ko ji poči zračnica. Tam naleti na voznika, ki se izkaže za serijskega morilca in jo napade. Tess komaj preživi, pobegne in se odloči maščevati psihopatu.

TV spored HBO

03:00 Majhne laži

Komedija, 7. del

Subverzivna črna komedija programa HBO spremlja tri matere prvošolcev (Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley), ženske, katerih na videz idealno življenje iztiri do skrajne točke, kjer bi lahko prišlo do umora.

TV spored HBO

04:00 Punce

Komedija, 6. sezona, 8. del

Z emmyjem in zlatim globusom nagrajena komična serija scenaristke, režiserke in igralke Lene Dunham še v zadnji sezoni spremlja skupino deklet iz New Yorka, ki se z duhovitimi vzponi in padci prebija skozi svoja pozna dvajseta leta.

TV spored HBO

04:30 Na kavču pri prijateljih

★★★★☆ Komedija, 7. del

Avtor in igralec Pete Holmes prinaša komično serijo, ki spremlja stand-up komika. Njegovo predmestno življenje se zasuka na glavo in prisiljen je na novo ovrednotiti svoja načela ter poklicne želje na burnem newyorškem komičnem prizorišču.

TV spored HBO

05:00 SOS telefon za veterane

Dokumentarni

Ocenjujejo, da vsakih 80 minut naredi samomor eden od ameriških vojnih veteranov. Od leta 2001 jih je več umrlo tako kot v spopadih v Iraku ali Afganistanu. Dokumentarec raziskuje njihove zgodbe.