POP TV spored
Seznam kanalov Včeraj Danes Jutri Nedelja Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek
TV spored danes na POP TV

TV spored danes na POP TV


naloži starejše
TV spored POP TV

06:00 24UR

Informativna oddaja

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.Voditelji: Jani Muhič in Petra Kerčmar, Edi Pucer in Darja Zgonc.

TV spored POP TV

06:50 OTO čira čara

24. del

TV spored POP TV

06:55 Dežela pred časom

★★★☆☆ Animirani, 1. sezona, 18. del

Petrieja in Guida iz Velike doline odpihne močan veter, tako da nazadnje končata v Skrivnostnem onkraju. Padec je boleč, toda vseeno odneseta celo kožo in se podata proti Črni skali. Pri tem ju zmoti srečanje s slepim letalcem Swooperjem. Vsi skupaj se odločajo, da bodo s pomočjo svojih različnih talentov poskusili najti pot domov.

TV spored POP TV

07:15 Smrkci

★★★★☆ Risanka, 1. sezona, 3. del

Plašni Smrk po vasici kriči nekaj o tem, da nebo smrči. In prav takrat ata Smrka napade čudno kihanje.

TV spored POP TV

07:30 Oddbods

★★★☆☆ Risanka, 1. sezona, 20. del

Oddbotse sestavlja sedem očarljivih likov, ki nas nasmejejo s svojimi norčijami. Pogosto se zapletajo v nenavadne situacije, ki se seveda končajo z nepričakovanimi posledicami. Vsak od njih je svet zase, njihove izrazite osebnosti pa so ustvarjene kot ogledalo, v katerem tu pa tam prepoznamo tudi svoje lastnosti. Te pa so lahko včasih prav čudaške, saj je vsak od nas kdaj vsaj malo čuden.

TV spored POP TV

07:45 Legende Chime

★★★☆☆ Animirani, 1. sezona, 6. del

Dežela Chima je bila nekoč znana kot pravljična dežela, polna bujne narave in čudovitih živali, ki so bile druga drugi najboljše prijateljice. Toda tako kot se običajno zgodi, je tudi v Chimi harmonijo dežele porušil pohlep in želja po moči. Tam se namreč nahaja mogočni element chi, ki je vir življenja in obenem vir uničenja. Čeprav so dostop do chija dolga leta nadzorovali levi in v deželi skrbeli za red, mir in pravično razdelitev chija, pa so se krokodili temu uprli in zahtevali svoj delež. Od takrat naprej v Chimi ni nič tako, kot je bilo.

TV spored POP TV

08:30 Drugače srečna

★★★★★ Komedija, 1. sezona, 4. del

Manuel druge in sebe pomirja, da do Chivis ne čuti privlačnosti, ampak le sočutje zaradi situacije, v kateri se je znašla. Angie in Lucia gresta prvič v šolo, kjer se učenke Lucii posmehujejo. Ljubosumna Margarita greni življenje Angie, zato se že drugi šolski dan pretepeta. Stella se želi prikupiti Manuelovim otrokom in Pedritu podari darilo. Chivis prvi dan dela kot tajnica pri Rafaelu. Ničesar ne zna prav narediti, zato se receptorke norčujejo iz nje. Ob koncu dneva ji Rafael izroči ček s plačilom in jo skoraj poljubi.

TV spored POP TV

10:05 Zbudil bi se s teboj

★★★★☆ Romantični, 1. sezona, 19. del

Pablo ne ve nič o tem, da je Antonia zamenjala pismo. Da bi poiskal Pabla, se Mosquito skrije v Alvarov kombi. Othon se odpravi v Antoniino pisarno, da bi našel njo in Pabla. Wilson se pretihotapi v samostan, da bi videl Cindy. Zaupa ji, da je on poslal slike Pablu, saj je bil ljubosumen. Ona se razjezi, a ga vseeno prosi za pomoč pri pobegu. Federico in Rodolfo raziskujeta Othonovo hišo, da bi našla dokaze o umoru. Pri tem ju zaloti Frida, zato ji vse pojasnita.

TV spored POP TV

11:20 Srčna kraljica

★★★★☆ Drama, 1. sezona, 92. del

Patricio zaupa Estefaniji, da se je Javier vrnil v državo. Victor se namerava znebiti Estefanije, saj pri umorih uporablja enako zapestnico kot on. Greta rodi deklico. Ko novico izve Victor, naroči Isidru, naj nedolžnega otroka ubije. Smithova pove Jackie, da ve, da je Patricio pošast, saj jo je zaprl v psihiatrično bolnišnico. Javier se vrne v Madrid k Reini, ko pri sebi odkrije sledilno napravo...

TV spored POP TV

12:40 Utripajoča srca

★★★☆☆ Telenovela, 2. sezona, 31. del

Vicky sreča mladeniča Tima, ki je prišel v Sonnenberg na počitnice. Bolj ko se druži z njim, bolj Vicky dobiva nov pogled na svojo prihodnost. Po razgovoru s profesorjem Conradom se Laura le odloči za srečanje z mamo, pa tudi, če ji pove samo to, naj se ne vmešava v njeno življenje. Mamo pa zanima predvsem Conrad, ki je v Sonnenbergu na zelo dobrem glasu.

TV spored POP TV

13:35 Komisar Rex

★★★★☆ Kriminalka, 6. sezona, 6. del

Ko v bolnišnici umorijo znanega novinarja Klausa Amsteinerja, njegovo smrt povežejo s preiskavo nezakonite trgovine z orožjem, ki jo je nameraval razkrinkati. Kmalu umorijo tudi bolničarja iz iste bolnišnice, zato preiskovalci sumijo, da sta umora povezana med seboj. Brandtner in Rex odkrijeta medicinsko sestro, ki poseduje pomembne informacije, zato se boji za svoje življenje.

TV spored POP TV

14:40 Varuhi podeželja

★★★☆☆ Komedija, 11. sezona, 18. del

Kmalu po kontroverzni oddaji radijskega voditelja Stefana Rossa nekdo pahne v smrt iz nebotičnika. Komisarja Hansen in Hartl zaslišata njegovo nadrejeno, ki prizna, da sta imela z Rossom nerešena nesoglasja zaradi njegove oddaje. Je možno, da je komu stopil na žulj? Preiskava pokaže, da je Ross imel pomembne informacije, ki bi nekoga lahko spravile za rešetke.

TV spored POP TV

15:35 Drugače srečna

★★★★★ Komedija, 1. sezona, 5. del

Rafael prepričuje Chivis, naj sprejme predčasno plačilo, spretno pa ji skriva svoje zle namere. Stella je vedno bolj ljubosumna na Chivis in jo opozori, da je Manuel njen. Manuelu uspe preprečiti kazen v šoli za Margarito in Angie. Chivis se še vedno spopada s številnimi novostmi v svojem življenju, sedaj ima težave z avtobusi. Manuelu želi plačati z denarjem, ki ga je dobila od Rafaela, on pa jo prepričuje, naj kupi televizor. Jorge se zaradi nepazljivosti skoraj izda – skozi luknjo v steni namreč na skrivaj opazuje Angie.

TV spored POP TV

16:30 24UR popoldne

Informativna oddaja

24UR POPOLDNE je na programu vsak delovnik in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

TV spored POP TV

16:50 Zbudil bi se s teboj

★★★★☆ Romantični, 1. sezona, 20. del

Eligio se opraviči Antonii in jo povabi na večerjo, da bi dobil informacije o Othonu. Federico, Rodolfo in Frida nadaljujejo s teorijo o Carmenini smrti. Flora najde vrtno okrasje s packo krvi, kar zanje pomeni še zadnji dokaz o tem, da je Othon morilec. Odločijo se poklicati Maio in ji sporočijo, da je Othon umoril njeno mater. Kmalu pa bodo vsi doživeli presenečenje. Pablo prispe v bolnišnico, kjer odkrije, da je poškodovani fant Mosquito.

TV spored POP TV

17:50 Komisar Rex

★★★★☆ Kriminalka, 6. sezona, 7. del

Tokrat bodo Brandtner in njegova ekipa imeli opravka z nezakonito trgovino z otroki, ki jih v Italiji ukradejo njihovim staršem in pretihotapijo v Avstrijo. Pokvarjeni odvetnik ugrabljene otroke nato proda bogatim klientom, ki ne morejo imeti otrok. Ko eden izmed otrok med prevozom umre, njegovo truplo odvržejo v cerkvi. Policisti skušajo izslediti nepridiprave in čim prej ustaviti njihovo dejavnost.

TV spored POP TV

18:55 24UR vreme

Informativna oddaja

24UR VREME je z vami vsak dan pred osrednjo dnevnoinformativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Robert Erjavec, Katja Jevšek, Jana Morelj.

TV spored POP TV

18:58 24UR

Informativna oddaja

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.Voditelji: Jani Muhič in Petra Kerčmar, Edi Pucer in Darja Zgonc.

TV spored POP TV

20:00 Usodno vino

★★☆☆☆ Telenovela, 4. sezona, 44. del

Ker mora Maja ostati v službi, ji hoče Brane poročne obleke pripeljati kar tja. Pri tem pa se zgodi nekaj hudega. Eva želi, da si Nina prizna, da ljubi Erika, hkrati pa vidi, da se hoče Nina na silo odtrgati od Erika. Zorca peče vest, vendar Ivan ne verjame njegovi odkriti nameri. Branetovo stanje v bolnišnici je resno. Zorc želi vinarjema vrniti zemljišča, vendar mu prav nič ne zaupata. Nasvet o Zorčevih namerah poiščeta pri Ivanu. Tibor preiskuje, kdo sploh je Zorc. Nina izve, da sta Maja in Brane načrtovala poroko. Silvija je jezna, da je Maja ni obvestila o Branetovem stanju.

TV spored POP TV

21:00 Ljubezen po domače

Resničnostna oddaja, 1. sezona, 4. del

Samo dekleta, ki so na hitrih zmenkih in spoznavnem dnevu najbolj očarala svoje podeželske prince, so dobila vabilo na kmetijo, s tem pa možnost, da tam tudi ostanejo. Končno napoči dan selitve in dekleta pridejo na domačije svojih srčnih izbrancev. Loki se napenjajo, Amorjeve puščice letijo na vse strani! Časa za netenje ljubezni ni na pretek in dekleta se tega dobro zavedajo, zato že igrajo svoje igre. In zato se med njimi že pojavijo prva trenja in ljubosumje.

TV spored POP TV

22:05 24UR zvečer

Informativna oddaja

Informativna oddaja 24UR ZVEČER je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg, Martin Tomažin in Elena Šterpin Zupančič

TV spored POP TV

22:45 Eurojackpot

Akcija

Eurojackpot je evropska klasična igra na srečo z garantiranim glavnim dobitkom v vrednosti 10 milijonov evrov. V njej bodo sodelovali igralci iz 14 držav. Za sodelovanje v igri bo moral igralec izbrati pet števil od 1 do 50 ter dve števili od 1 do 8. Glavni dobitek Jackpot igralec prejme, če pravilno napove vseh sedem številk. Garantirani sklad za glavni dobitek znaša 10 milijonov evrov in lahko doseže tudi do 90 milijonov evrov. Žrebanja bodo potekala ob petkih zvečer v Helsinkih na Finskem. Petkove oddaje bosta izmenjaje vodili Lea Filipovič in Mira Grof.

TV spored POP TV

22:50 Dekle

★★★☆☆ Biografija

Provokativna drama se loteva vprašanja obsedenosti legendarnega režiserja Alfreda Hitchcocka z njegovo najslavnejšo igralko Tippi Hedren. Na vrhuncu svoje slave in ustvarjalnega zagona se Hitchcock odloči, da bo v njegovem najbolj ambicioznem filmu Ptiči glavno vlogo igrala razmeroma neznana manekenka. Hedrenovo je preoblikoval v svojo domišljijsko blondinko, ko se ga je polastila želja, da bi bil deležen tudi igralkine ljubezni. Vendar je neuresničenje te želje slednjič uničilo filmski karieri obeh.

TV spored POP TV

00:40 Moč ljubezni

★★★☆☆ Drama

Britanska študentka Anna se zaljubi v Jacoba, ameriškega sošolca na kolidžu, in skupaj gresta na usodno ljubezensko pot, ki jo bo zasenčila njena prekoračitev bivanja na podlagi izdanega vizuma. Ko se vrne domov, se ji ne dovolijo več vrniti v Združene države Amerike. Bo njuna zveza na daljavo preživela? Zgodba govori o resničnih izzivih sodobne ljubezenske zveze.

TV spored POP TV

02:30 Nočna izmena

★★★★☆ Drama, 2. sezona, 4. del

Reševalci tokrat skušajo pomagati mlademu dekletu, ki je omedlela na vhodnih vratih urgence. Sumijo, da jo je nekdo zlorabil na divji študentski zabavi, ki jo je obiskala pred tem. Topher mora oskrbeti padalca, ki je pristal na avtobusu in se za las izognil smrti. TC in Jordan pa skušata pomagati družini, ki je zbolela za nenavadnimi bolezenskimi simptomi.

TV spored POP TV

03:15 24UR zvečer

Informativna oddaja

Informativna oddaja 24UR ZVEČER je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg, Martin Tomažin in Elena Šterpin Zupančič

03:40 Zvoki noči