HBO 3 spored
Seznam kanalov Včeraj Danes Jutri Sreda Četrtek Petek Sobota Nedelja Ponedeljek
TV spored v nedelja na HBO 3

TV spored v nedelja na HBO 3


naloži starejše
TV spored HBO 3

06:00 Piksli

★★★☆☆ Komedija

Nezemljani vzamejo posnetke videoiger kot vojno napoved in napadejo Zemljo z liki iz teh istih iger. Ameriški predsednik mora poklicati stare prijatelje in strokovnjake za videoigre, da bi rešili svet, preden ga uničijo vesoljski piksli.

TV spored HBO 3

07:45 Novi obraz San Francisca

★★★★☆ Dokumentarni

Priznana režiserka Alexandra Pelosi pogleda v prihodnost San Francisca. Tehnološka revolucija povzroča velike gospodarske premike v mestu, ki je dolgo slovelo kot prestolnica kontra-kulture Združenih držav Amerike.

TV spored HBO 3

08:25 Misija: Nemogoče - Odpadniška nacija

★★★★☆ Akcija

Potem ko CIA ukine elitno organizacijo, morajo agent Ethan Hunt (Tom Cruise) in njegova ekipa v bitki s časom preprečiti vzpon nove globalne grožnje, Sindikata – nevarnega omrežja izdajalskih odpadniških agentov.

TV spored HBO 3

10:40 Sreča

Drama, 3. del

Dustin Hoffman, Nick Nolte in Dennis Farina v drami o svetu konjskih dirk in stav, prikazani skozi oči lastnikov, igralcev, jezdecev in drugih likov.

TV spored HBO 3

11:35 Obrtnice

Komedija, 3. sezona, 2. del

Karin, Magali in Luna, tri čedne ter inteligentne ženske, bi rade svoj poklic povzdignile na novo raven. Družijo jih iste sanje: zakaj ne bi tudi najstarejša obrt na svetu izkoristila prednosti marketinga in načrtovane proizvodnje?

TV spored HBO 3

12:25 Nos za zločin

Komedija, 2. sezona, 7. del

Komedija, ki se odvija v razpadajoči policijski postaji na napačni strani Manchestra, spremlja skupino policistov na prvih bojnih črtah. Mamila, požigi, neonacisti in zloglasni morilci so del njihovega vsakdana.

TV spored HBO 3

13:15 Hitri in drzni 7

★★★★☆ Akcija

Po tem, ko so porazili Owena Shawa in njegovo ekipo, se tolpa Dominica Toretta vrne v ZDA, da bi končno zaživeli normalno življenje ... ali pa tako vsaj mislijo. Vendar ne vedo, da Owenov starejši brat že snuje maščevanje.

TV spored HBO 3

15:30 5 do 7

★★★★☆ Komedija

Slučajno srečanje na ulicah Manhattna pahne mladega pisatelja Briana v strastno zvezo s Francozinjo. Vendar je ona že poročena; dobita se lahko le na zmenkih v hotelski sobi – med peto in sedmo uro.

TV spored HBO 3

17:05 Prava nota 2

★★★☆☆ Komedija

V nadaljevanju priljubljene glasbene komedije se dekliška pevska skupina Barden Bellas udeleži mednarodnega tekmovanja a capella, kjer še nikoli ni zmagalo nobeno ameriško moštvo. Dekleta morajo vnovič pokazati, kaj je to prava nota.

TV spored HBO 3

19:00 Punce

Komedija, 6. sezona, 7. del

Z emmyjem in zlatim globusom nagrajena komična serija scenaristke, režiserke in igralke Lene Dunham še v zadnji sezoni spremlja skupino deklet iz New Yorka, ki se z duhovitimi vzponi in padci prebija skozi svoja pozna dvajseta leta.

TV spored HBO 3

19:30 Na kavču pri prijateljih

★★★★☆ Komedija, 6. del

Avtor in igralec Pete Holmes prinaša komično serijo, ki spremlja stand-up komika. Njegovo predmestno življenje se zasuka na glavo in prisiljen je na novo ovrednotiti svoja načela ter poklicne želje na burnem newyorškem komičnem prizorišču.

TV spored HBO 3

20:00 Majhne laži

Komedija, 6. del

Subverzivna črna komedija programa HBO spremlja tri matere prvošolcev (Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley), ženske, katerih na videz idealno življenje iztiri do skrajne točke, kjer bi lahko prišlo do umora.

TV spored HBO 3

21:00 Dogovor

Kriminalka, 1. del

V napeti zgodbi, ki se v današnjem času odvija na Poljskem, spoznamo raziskovalnega novinarja Piotra, čigar članek je sprožil medijski vihar. Piotr še ne ve, da bodo imela njegova odkritja presenetljiv in tragičen konec.

TV spored HBO 3

22:00 Tabu

★★★★☆ Drama, 3. del

Ne spreglejte nove miniserije Toma Hardyja in Ridleya Scotta - od 8. januarjSa ekskluzivno na HBO GO.

TV spored HBO 3

23:00 Razuzdanka

★★★☆☆ Komedija

Vselej je vedela, da monogamija ni prava stvar, a zdaj se mora boječa novinarka pri reviji Amy (Amy Schumer) soočiti s svojimi strahovi: zaljubila se je v očarljivega in uspešnega športnega terapevta Aarona Connersa (Bill Hader).

TV spored HBO 3

01:05 (Ne)Profesionalec

★★★☆☆ Akcija

Vrhunski morilec tajne službe MI6 ima brata: neizobraženega butastega nogometnega navijača, ki ima vse, kar bi si želel mož iz revnega ribiškega mesteca Grimsby; med drugim devet otrok in strašno čedno punco.

TV spored HBO 3

02:30 Pravi zapornik

★★★☆☆ Komedija

Premožni bankir je po krivem obtožen in obsojen na zaporno kazen v San Quentinu. Da bi se pripravil na življenje jetnika, najame uslužbenca iz svoje avtopralnice, da bi ga v zadnjih 300 dneh prostosti ustrezno "utrdil".

TV spored HBO 3

04:10 Garderober

★★★☆☆ Drama

Film prinaša duhovito in ganljivo pripoved o nekem usodnem večeru med drugo svetovno vojno, kjer skupina potujočih igralcev v majhnem krajevnem gledališču uprizori Shakespearovo dramo Kralj Lear.