KANALI

James Purefoy


naloži starejše
TV spored POP TV

Torek ob 01:10 Lov na morilca

★★★★☆ Kriminalka, 2. sezona, 9. del

Ryan, Max in Mike so s pomočjo novih podatkov vse bliže vohunu v FBI-jevih vrstah. Toda identiteta osumljenca preseneti vse po vrsti. Joe in Micah medtem pošljeta Emmo in dva izmed Micahovih sledilcev v svet, da bi obelodanila pomembno sporočilo, pri katerem ima svojo vlogo tudi Carrie Cooke.

TV spored POP TV

Sreda ob 01:20 Lov na morilca

★★★★☆ Kriminalka, 2. sezona, 10. del

Joe s svojimi nauki pridobiva čedalje večji vpliv znotraj kulta Korban in manipulira s tamkajšnjimi verniki. V New York pošlje štiri morilce, ki naj bi izpolnili prerokbo o smrti na ulicah. Claire, ki je leto dni preživela v programu za zaščito prič, medtem zahteva, da se vrne v New York in pomaga pri iskanju njenega bivšega moža, ki ga namerava ubiti.

TV spored POP TV

Četrtek ob 01:30 Lov na morilca

★★★★☆ Kriminalka, 2. sezona, 11. del

Domnevni Joejevi privrženci izvedejo pokol v pekarni, toda Ryan kmalu ugotovi, da imajo napadalci drugačne motive in da morda niso povezani z Joejem. Lily poskuša Luka spraviti iz bolnišnice, v kateri ga imajo zaprtega. Emma medtem utrdi Robertovo vero v Joeja, Mandy pa naveže stik z osebo izven kulta. Claire zahteva srečanje z Ryanom.

TV spored POP TV

Petek ob 01:40 Lov na morilca

★★★★☆ Kriminalka, 2. sezona, 12. del

Joejevi privrženci predajo Carrie novo sporočilo, ki ga mora objaviti v medijih. Ko Ryan sliši njegovo sporočilo, hitro ugotovi, kdo je naslednja Joejeva žrtev. Mark medtem Mandy pripelje k Lily, ki želi vedeti, kje je Joe. Claire medtem odkrije, da je Ryan našel drugo, saj je mislil, da je mrtva.