Seznam kanalov POP TV Ponovno na sporedu?

Takle mamo
Komedija, Slovenia

1. sezona 9. del

Darja bere knjigo o čustveni inteligenci in svoje ugotovitve preizkuša na Tomažu, ki je po njenem mnenju s svojim primitivnim vedenjem idealen kandidat za to. Marija se odpravi na poroko, Štefanu pa ni do tega. Mu je pa zelo veliko do hrane, ki se bo tam stregla – a Marija nazaj ne prinese dovolj, pa še večerje ni skuhala! Matic si napačno razlaga Nikino vedenje in misli, da hoče imeti otroka. Nika v tej igri uživa, dokler Matic ne začne igrati po svoje.

Režiser: Nikolaj Vodošek
Igralci: Marijana Brecelj, Andrej Nahtigal, Bernarda Oman, Tina Potocnik, Blaz Setnikar, Branko Sturbej

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Takle mamo'?

Takle mamo je režiral Nikolaj Vodošek. Posneli so jo leta 2016 (Slovenia). Na IMDB je ocenjena zgolj z 1.7 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Takle mamo'?

Igralci v Takle mamo so Marijana Brecelj, Andrej Nahtigal, Bernarda Oman, Tina Potocnik, Blaz Setnikar, Branko Sturbej. Režiral pa jo je Nikolaj Vodošek. Na IMDB je ocenjena zgolj z 1.7 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Takle mamo'?

Darja bere knjigo o čustveni inteligenci in svoje ugotovitve preizkuša na Tomažu, ki je po njenem mnenju s svojim primitivnim vedenjem idealen kandidat za to. Marija se odpravi na poroko, Štefanu pa ni do tega. Mu je pa zelo veliko do hrane, ki se bo tam stregla – a Marija nazaj ne prinese dovolj, pa še večerje ni skuhala! Matic si napačno razlaga Nikino vedenje in misli, da hoče imeti otroka

Kakšno oceno ima 'Takle mamo'?

Ocena Takle mamo na IMDB je 1.7. Ne priporočamo ogleda saj je ocena res nizka. Režiral jo je Nikolaj Vodošek leta 2016 (Slovenia).