Seznam kanalov POP TV Ponovno na sporedu?

Takle mamo
Komedija, Slovenia

1. sezona 7. del

Darja podvomi v Tomaževo fizično pripravljenost, zato Tomaž začne s telovadbo. Pri tem seveda pretirava, na kar ga opozorijo boleče mišice. Marija odkrije seksualne pripomočke in Štefana obtoži prešuštva. Resnica je mnogo manj zanimiva, a zaradi tega dogajanje v postelji postane bolj vroče – dokler Štefan ne zataji v vseh pogledih. Niko živcira Matičeva na novo odkrita strast do bobnov, Matica pa živcira Nikina večna navezanost na njenega ljubega očija.

Režiser: Nikolaj Vodošek
Igralci: Marijana Brecelj, Andrej Nahtigal, Bernarda Oman, Tina Potocnik, Blaz Setnikar, Branko Sturbej

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Takle mamo'?

Takle mamo je režiral Nikolaj Vodošek. Posneli so jo leta 2016 (Slovenia). Na IMDB je ocenjena zgolj z 1.7 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Takle mamo'?

Igralci v Takle mamo so Marijana Brecelj, Andrej Nahtigal, Bernarda Oman, Tina Potocnik, Blaz Setnikar, Branko Sturbej. Režiral pa jo je Nikolaj Vodošek. Na IMDB je ocenjena zgolj z 1.7 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Takle mamo'?

Darja podvomi v Tomaževo fizično pripravljenost, zato Tomaž začne s telovadbo. Pri tem seveda pretirava, na kar ga opozorijo boleče mišice. Marija odkrije seksualne pripomočke in Štefana obtoži prešuštva

Ali ima 'Takle mamo' dobro oceno?

Ne ocena na IMDB je res nizka (1.7), ne priporočamo ogleda.