Seznam kanalov POP TV Ponovno na sporedu?

Takle mamo
Komedija, Slovenia

1. sezona 6. del

Marija in Štefan se spravita k ogledu filma, ki pa ni to, kar sta pričakovala – Marijo to ne moti, Štefan pa je nad videnim zgrožen in prestrašen, kar Marija takoj izkoristi in mu malo ponagaja. Sosed pa je ponagajal Niki, ki je zaradi tega izjemno razburjena, Matic pa ji ne stoji ob strani kot pravi moški, ampak celo stopi na stran soseda. Tomaž in Darja imata nove, zelo živahne sosede. Tomaž se jim trudi parirati, Darji pa niti približno ni do tega.

Režiser: Nikolaj Vodošek
Igralci: Marijana Brecelj, Andrej Nahtigal, Bernarda Oman, Tina Potocnik, Blaz Setnikar, Branko Sturbej

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Takle mamo'?

Takle mamo je režiral Nikolaj Vodošek. Posneli so jo leta 2016 (Slovenia). Na IMDB je ocenjena zgolj z 1.7 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Takle mamo'?

Igralci v Takle mamo so Marijana Brecelj, Andrej Nahtigal, Bernarda Oman, Tina Potocnik, Blaz Setnikar, Branko Sturbej. Režiral pa jo je Nikolaj Vodošek. Na IMDB je ocenjena zgolj z 1.7 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Takle mamo'?

Marija in Štefan se spravita k ogledu filma, ki pa ni to, kar sta pričakovala – Marijo to ne moti, Štefan pa je nad videnim zgrožen in prestrašen, kar Marija takoj izkoristi in mu malo ponagaja. Sosed pa je ponagajal Niki, ki je zaradi tega izjemno razburjena, Matic pa ji ne stoji ob strani kot pravi moški, ampak celo stopi na stran soseda. Tomaž in Darja imata nove, zelo živahne sosede

Ali ima 'Takle mamo' dobro oceno?

Ne ocena na IMDB je res nizka (1.7), ne priporočamo ogleda.