Seznam kanalov POP TV Ponovno na sporedu?

Svetlolaskine ambicije

IMDB ★★★★☆☆☆☆☆☆

Blonde Ambition


Svetlolaskine ambicije
Komedija, USA

Katie je preprosto dekle s podeželja, ki se nekega dne odpravi v New York, da bi tam obiskala svojega dolgoletnega fanta. Toda, ko ga najde v objemu druge, Katie ne pozna milosti in lažnivca zapusti, odločena, da bo končno zaživela tako, kot si želi. Ko dobi službo v gradbenem podjetju, tam spozna čednega in prijetnega Bena. Toda Katie ne ve, da ima Ben veliko skrivnost, ki bi lahko slabo vplivala na njun odnos.

Režiser: Scott Marshall
Igralci: Penelope Ann Miller, Rachael Leigh Cook, Luke Wilson, Jessica Simpson

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Svetlolaskine ambicije'?

Svetlolaskine ambicije je režiral Scott Marshall. Posneli so jo leta 2008 (USA). Na IMDB je ocenjena zgolj z 3.9 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Svetlolaskine ambicije'?

Igralci v Svetlolaskine ambicije so Penelope Ann Miller, Rachael Leigh Cook, Luke Wilson, Jessica Simpson. Režiral pa jo je Scott Marshall. Na IMDB je ocenjena zgolj z 3.9 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Svetlolaskine ambicije'?

Katie je preprosto dekle s podeželja, ki se nekega dne odpravi v New York, da bi tam obiskala svojega dolgoletnega fanta. Toda, ko ga najde v objemu druge, Katie ne pozna milosti in lažnivca zapusti, odločena, da bo končno zaživela tako, kot si želi. Ko dobi službo v gradbenem podjetju, tam spozna čednega in prijetnega Bena

Kakšno oceno ima 'Svetlolaskine ambicije'?

Ocena Svetlolaskine ambicije na IMDB je 3.9. Ne priporočamo ogleda saj je ocena res nizka. Režiral jo je Scott Marshall leta 2008 (USA).