Seznam kanalov Ponovno na sporedu?

Sončna nevihta

IMDB ★★★★☆☆☆☆☆☆

Exploding Sun

Sončna nevihta
Akcija, Canada

2. del

Na sporedu je drugi del filma. Prva dama ZDA Simone Mathany, podjetnik in vesoljski raziskovalec Steve Roebling, znanstvenica Denise Balaban, pilotka Fiona Henslaw in srečni zmagovalec loterije si niso niti predstavljali, da bodo tekom vznemirljivega vesoljskega poleta proti Luni Zemljo pahnili v nevarnost, kakršne človeštvo še ni doživelo. Medtem ko se zaradi kozmičnih žarkov na Zemlji kopiči čedalje večje radioaktivno sevanje, skuša ameriška vojska proti soncu izstreliti posebno jedrsko orožje in nevtralizirati nevarnost. Če jim uspe, bo svet rešen pred propadom, če ne, Zemlji grozi nepopisna katastrofa.

Režiser: Michael Robison
Igralci: Natalie Brown, Julia Ormond, David James Elliott, Anthony Lemke

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Sončna nevihta'?

Sončna nevihta je režiral Michael Robison. Posneli so jo leta 2013 (Canada). Na IMDB je ocenjena zgolj z 3.7 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Sončna nevihta'?

Igralci v Sončna nevihta so Natalie Brown, Julia Ormond, David James Elliott, Anthony Lemke. Režiral pa jo je Michael Robison. Na IMDB je ocenjena zgolj z 3.7 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Sončna nevihta'?

Na sporedu je drugi del filma. Prva dama ZDA Simone Mathany, podjetnik in vesoljski raziskovalec Steve Roebling, znanstvenica Denise Balaban, pilotka Fiona Henslaw in srečni zmagovalec loterije si niso niti predstavljali, da bodo tekom vznemirljivega vesoljskega poleta proti Luni Zemljo pahnili v nevarnost, kakršne človeštvo še ni doživelo. Medtem ko se zaradi kozmičnih žarkov na Zemlji kopiči čedalje večje radioaktivno sevanje, skuša ameriška vojska proti soncu izstreliti posebno jedrsko orožje in nevtralizirati nevarnost

Ali ima 'Sončna nevihta' dobro oceno?

Ne ocena na IMDB je res nizka (3.7), ne priporočamo ogleda.