Seznam kanalov Kino Ponovno na sporedu?

Sončna nevihta

IMDB ★★★★☆☆☆☆☆☆

Exploding Sun


Sončna nevihta
Akcija, Canada

1. del

Film si bomo ogledali v dveh delih. Zasebna vesoljska ladja Aurora, opremljena z vrhunsko tehnološko opremo, se s pomembnimi potniki na krovu, med katerimi je tudi žena predsednika ZDA, prvič odpravi na nekajurno popotovanje okrog Lune in nazaj na Zemljo. Med potjo pa močan sončev sij povzroči izbruh kozmičnih žarkov, ki pospešijo Aurorin motor in ladjo pahnejo izven Zemljine orbite, tako da z nenadzorovano hitrostjo leti proti soncu. Medtem ko se reševalna ekipa na zemlji trudi rešiti nastale razmere, pilotki vesoljske ladje ne preostane drugega, kot da izvede tvegan ukrep.

Režiser: Michael Robison
Igralci: Natalie Brown, Julia Ormond, David James Elliott, Anthony Lemke

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Sončna nevihta'?

Sončna nevihta je režiral Michael Robison. Posneli so jo leta 2013 (Canada). Na IMDB je ocenjena zgolj z 3.7 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Sončna nevihta'?

Igralci v Sončna nevihta so Natalie Brown, Julia Ormond, David James Elliott, Anthony Lemke. Režiral pa jo je Michael Robison. Na IMDB je ocenjena zgolj z 3.7 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Sončna nevihta'?

Film si bomo ogledali v dveh delih. Zasebna vesoljska ladja Aurora, opremljena z vrhunsko tehnološko opremo, se s pomembnimi potniki na krovu, med katerimi je tudi žena predsednika ZDA, prvič odpravi na nekajurno popotovanje okrog Lune in nazaj na Zemljo. Med potjo pa močan sončev sij povzroči izbruh kozmičnih žarkov, ki pospešijo Aurorin motor in ladjo pahnejo izven Zemljine orbite, tako da z nenadzorovano hitrostjo leti proti soncu

Kakšno oceno ima 'Sončna nevihta'?

Ocena Sončna nevihta na IMDB je 3.7. Ne priporočamo ogleda saj je ocena res nizka. Režiral jo je Michael Robison leta 2013 (Canada).