Seznam kanalov Ponovno na sporedu?

Šola surfanja

IMDB ★★☆☆☆☆☆☆☆☆

Surf School

Šola surfanja
Komedija, USA

Maturantje srednje šole Laguna High se v okviru zaključnega izleta odpravljajo na Kostariko, kjer se bo odvijalo šolsko prvenstvo v deskanju. Seveda tja ni povabljenih pet odpadniških dijakov na čelu z novincem Jordanom, ki pa se nameravajo izleta kljub temu udeležiti. Njihov načrt? Na Kostariki se bodo prijavili v šolo deskanja, ker so brez denarja, pa bodo stanovali kar pri dveh bivših radikalnih hipijih, Borisu in Tillie, ki ju FBI še vedno išče. Novinec Jordan, raper Mo, čemerna Doris, panker Taz in devičnik Larry se tako odpravijo nepozabni pustolovščini naproti, s katero naj bi enkrat za vselej dokazali, da so pravi uporniki, ki znajo tudi deskati.

Režiser: Joel Silverman
Igralci: Corey Sevier, Miko Hughes, Laura Bell Bundy

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Šola surfanja'?

Šola surfanja je režiral Joel Silverman. Posneli so jo leta 2006 (USA). Na IMDB je ocenjena zgolj z 2.2 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Šola surfanja'?

Igralci v Šola surfanja so Corey Sevier, Miko Hughes, Laura Bell Bundy. Režiral pa jo je Joel Silverman. Na IMDB je ocenjena zgolj z 2.2 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Šola surfanja'?

Maturantje srednje šole Laguna High se v okviru zaključnega izleta odpravljajo na Kostariko, kjer se bo odvijalo šolsko prvenstvo v deskanju. Seveda tja ni povabljenih pet odpadniških dijakov na čelu z novincem Jordanom, ki pa se nameravajo izleta kljub temu udeležiti. Njihov načrt? Na Kostariki se bodo prijavili v šolo deskanja, ker so brez denarja, pa bodo stanovali kar pri dveh bivših radikalnih hipijih, Borisu in Tillie, ki ju FBI še vedno išče

Ali ima 'Šola surfanja' dobro oceno?

Ne ocena na IMDB je res nizka (2.2), ne priporočamo ogleda.