Šport klub 4 spored
Seznam kanalov Včeraj Danes Jutri Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota
TV spored jutri na Šport klub 4

TV spored jutri na Šport klub 4


naloži starejše
TV spored Šport klub 4

06:45 Škotski ligaški pokal - Finale: Dundee United - St. Mirren

Nogomet

Škotski ligaški pokal je pred sklepnim dejanjem. Edino odprto vprašanje ostaja le še, kdo se bo okitil z naslovom najboljšega. Dundee United ali St. Mirren?

TV spored Šport klub 4

08:30 Kvalifikacije za SP 2018: Vrhunci sobotnih tekem (30 min)

Nogomet

Vsi vrhunci sobotnih kvalifikacijskih tekem zbrani na enem mestu.

TV spored Šport klub 4

09:00 Kvalifikacije za SP 2018: Švedska - Belorusija

Nogomet

Po nekoliko daljšem premoru se na stari celini nadaljujejo kvalifikacije za nastop na svetovnem prvenstvu v Rusiji. Vsaka napaka bo reprezentance drago stala, saj konec kvalifikacijskih obračunov ni več daleč. Kdo bo boljši na obračunu med Švedsko in Belorusijo?

TV spored Šport klub 4

10:50 Italijanska liga - 1/2 finale (2. tekma): Perugia - Trentino

Odbojka

Lega Pallavolo Serie A je najprestižnejše ligaško odbojkarsko tekmovanje v Italiji. V njej nastopa 13 ekip. Aktualni državni prvaki so odbojkarji Modene. Lega Palavolo Serie A velja za najboljšo odbojkarsko ligo na svetu.

TV spored Šport klub 4

12:35 Kvalifikacije za SP 2018: Švica - Latvija

Nogomet

Po nekoliko daljšem premoru se na stari celini nadaljujejo kvalifikacije za nastop na svetovnem prvenstvu v Rusiji. Vsaka napaka bo reprezentance drago stala, saj konec kvalifikacijskih obračunov ni več daleč. Kdo bo boljši na obračunu med Švico in Latvijo?

TV spored Šport klub 4

14:30 Liga VTB: Parma - Nizhny

Košarka

VTB United League je mednarodna profesionalna košarkarska liga. Ustanovljena je bila leta 2008. Njen cilj je pod eno streho združiti vse najboljše klube severne in vzhodne Evrope. V VTB ligi nastopa 16 najboljših klubov iz Rusije (10), Belorusije (1), Estonije (1), Latvije (1), Finske (1), Ceške (1) in Kazahstana (1). Najuspešnejši klub je moskovski CSKA, ki je ligo osvojil kar sedemkrat.

TV spored Šport klub 4

16:15 1. SRL: RK Celje P.L. - RD Riko Ribnica

Šport

Celjani so prvi favoriti za naslov prvaka, čeprav bi jim predvsem Velenjčani lahko prekrižali načrte, tudi Ribničani pa so letos že večkrat dokazali, da v ekipi premorejo dovolj kakovosti za velike skalpe. Bi utegnili presentiti tudi v Zlatorogu?

TV spored Šport klub 4

18:00 Kvalifikacije za SP 2018: San Marino - Češka

Nogomet

Po nekoliko daljšem premoru se na stari celini nadaljujejo kvalifikacije za nastop na svetovnem prvenstvu v Rusiji. Vsaka napaka bo reprezentance drago stala, saj konec kvalifikacijskih obračunov ni več daleč. Kdo bo boljši na obračunu med San Marinom in Češko?

TV spored Šport klub 4

19:55 Italijanska liga: Caserta - Venezia

Košarka

Lega A Basket oziroma Serie A je najmočnejše košarkarsko tekmovanje na Apeninskem polotoku. Prvič so ga organizirali že leta 1920, v njem tekmuje 16 moštev. Naslov brani ekipa EA7 Emporio Armani Milano.

TV spored Šport klub 4

21:30 Nascar: Fontana

Šport

Atraktivna serija Nascar se nadaljuje z dirko v Fontani. Kdo bo najhitrejši na tamkajšnjem ovalu?