Šport klub 4 spored
Seznam kanalov Včeraj Danes Jutri Četrtek Petek Sobota Nedelja Ponedeljek Torek
TV spored danes na Šport klub 4

TV spored danes na Šport klub 4


naloži starejše
TV spored Šport klub 4

07:05 Prijateljska tekma: Rusija - Slonokoščena obala

Nogomet

Rusija se pospešno pripravlja na domače svetovno prvenstvo, na katerem se želi pokazati v čim boljši luči. Tokrat bodo Rusom nasproti stali člani Slonokoščene obale.

TV spored Šport klub 4

08:55 Kvalifikacije za SP 2018: Armenija - Kazahstan

Nogomet

Po nekoliko daljšem premoru se na stari celini nadaljujejo kvalifikacije za nastop na svetovnem prvenstvu v Rusiji. Vsaka napaka bo reprezentance drago stala, saj konec kvalifikacijskih obračunov ni več daleč. Kdo bo boljši na obračunu med Armenijo in Kazahstanom?

TV spored Šport klub 4

10:45 NBA: Action

Košarka

Oglejte si najlepše akcije preteklega tedna v najmočnejši košarkarski ligi na svetu NBA.

TV spored Šport klub 4

11:15 Turška liga: Giresun - Anadolu Efes

Košarka

Nadaljuje se turška košarkarska liga. Kdo bo boljši na obračunu med Giresunom in Anadolu Efesom?

TV spored Šport klub 4

13:00 League 2: Doncaster - Plymouth

Nogomet

»League Two« je tretje najvišje rangirano tekmovanje v »The Football League« in četrto najvišje rangirano v angleškem nogometnem sistemu. V njej nastopa 24 moštev, ki se borijo za napredovanje v League One. V višji rang tekmovanja neposredno napredujejo tri moštva. Zadnjega potnika v 3. ligo dobimo po »playoffu«, v katerega se uvrstijo moštva uvrščena od 4. do 7. mesta po rednem delu.

TV spored Šport klub 4

14:50 Kvalifikacije za SP 2018: Azerbajdžan - Nemčija

Nogomet

Po nekoliko daljšem premoru se na stari celini nadaljujejo kvalifikacije za nastop na svetovnem prvenstvu v Rusiji. Vsaka napaka bo reprezentance drago stala, saj konec kvalifikacijskih obračunov ni več daleč. Kdo bo boljši na obračunu med Azerbajdžanom in Nemčijo?

TV spored Šport klub 4

16:40 UEFA Liga prvakov: Magazin

Nogomet

Branilec naslova najmočnejšega klubskega nogometnega tekmovanja v Evropi je madridski Real, ki se je prek Atletica dokopal že do enajstega evropskega naslova. Kdo pa bo Ligo prvakov osvojil v novi sezoni? Vse zanimivosti o najelitnejšem evropskem klubskem tekmovanju izveste v tedenskem magazinu.

TV spored Šport klub 4

17:10 Kvalifikacije za SP 2018: Irska - Wales

Nogomet

Po nekoliko daljšem premoru se na stari celini nadaljujejo kvalifikacije za nastop na svetovnem prvenstvu v Rusiji. Vsaka napaka bo reprezentance drago stala, saj konec kvalifikacijskih obračunov ni več daleč. Kdo bo boljši na obračunu med Irsko in Walesom?

TV spored Šport klub 4

19:00 Nascar: Fontana - Vrhunci dirke

Šport

Vsi vrhunci zadnje dirke atraktivne serije Nascar iz Fontane zbrani na enem mestu.

TV spored Šport klub 4

20:00 NBA: San Antonio - Cleveland

Košarka

Liga NBA velja za najboljše košarkarsko tekmovanje na svetu, v katerem se merijo najboljši košarkarji. V ligi, ki je bila ustanovljena 6. junija 1946 v New Yorku, nastopa 30 ekip, ena od teh je kanadska. S 17 naslovi za najuspešnejšo ekipo tekmovanja v zgodovini velja Boston Celtics, v zadnjem letu pa so naslov osvojili košarkarji Clevelanda na čelu z LeBronom Jamesom.

TV spored Šport klub 4

22:00 Južnoameriške kvalifikacije za SP 2018: Bolivija - Argentina

Nogomet

Po nekoliko daljšem premoru se nadaljujejo kvalifikacije za nastop na svetovnem prvenstvu v Rusiji. Vsaka napaka bo reprezentance drago stala, saj konec kvalifikacijskih obračunov ni več daleč. Kdo bo boljši na obračunu med Bolivijo in Argentino?

TV spored Šport klub 4

00:00 Južnoameriške kvalifikacije za SP 2018: Čile - Venezuela

Nogomet

Po nekoliko daljšem premoru se nadaljujejo kvalifikacije za nastop na svetovnem prvenstvu v Rusiji. Vsaka napaka bo reprezentance drago stala, saj konec kvalifikacijskih obračunov ni več daleč. Kdo bo boljši na obračunu med Čilom in Venezuelo?

TV spored Šport klub 4

01:55 Prijateljska tekma: Rusija - Belgija

Nogomet

Rusija se pospešno pripravlja na domače svetovno prvenstvo, na katerem se želi pokazati v čim boljši luči. Tokrat bo Rusom nasproti stala močna Belgija.

TV spored Šport klub 4

03:45 Na današnji dan

TV spored Šport klub 4

04:00 Srednjeameriške kvalifikacije za SP 2018: Panama - ZDA

Nogomet

Po nekoliko daljšem premoru se nadaljujejo kvalifikacije za nastop na svetovnem prvenstvu v Rusiji. Vsaka napaka bo reprezentance drago stala, saj konec kvalifikacijskih obračunov ni več daleč. Kdo bo boljši na obračunu med Panamo in ZDA?