Seznam kanalov Kanal A Ponovno na sporedu?

Sanjski moški
Resničnostna oddaja, USA

12. sezona 9. del

V igri za Mattovo srce so ostale samo še tri kandidatke, in sicer Amanda, Chelsea in Shayne. Matt odpelje Shayne na nepozabno divjo vožnjo po oceanu, z Amando se poda na adrenalinsko spuščanje po vrvi v džunglo, Chelsea pa se z njim odpravi na plavanje in ogled morskih želv. Zmenki z njimi so dinamični, eksotični in polni strasti, toda Matt se bo lahko odločil le za eno izmed njih. Matt dobi priložnost eno od izbrank povabiti, da preživi noč z njim v hotelski sobi, toda ali bo dekle sprejelo njegovo povabilo?

Režiser: Mike Fleiss
Igralci: Chris Harrison, Brad Womack, Sean Lowe

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Sanjski moški'?

Sanjski moški je režiral Mike Fleiss. Posneli so jo leta 2002 (USA). Na IMDB je ocenjena zgolj z 3 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Sanjski moški'?

Igralci v Sanjski moški so Chris Harrison, Brad Womack, Sean Lowe. Režiral pa jo je Mike Fleiss. Na IMDB je ocenjena zgolj z 3 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Sanjski moški'?

V igri za Mattovo srce so ostale samo še tri kandidatke, in sicer Amanda, Chelsea in Shayne. Matt odpelje Shayne na nepozabno divjo vožnjo po oceanu, z Amando se poda na adrenalinsko spuščanje po vrvi v džunglo, Chelsea pa se z njim odpravi na plavanje in ogled morskih želv. Zmenki z njimi so dinamični, eksotični in polni strasti, toda Matt se bo lahko odločil le za eno izmed njih

Kakšno oceno ima 'Sanjski moški'?

Ocena Sanjski moški na IMDB je 3. Ne priporočamo ogleda saj je ocena res nizka. Režiral jo je Mike Fleiss leta 2002 (USA).