Seznam kanalov Kanal A Ponovno na sporedu?

Sanjski moški
Resničnostna oddaja, USA

11. sezona 7. del

Brad je končno izbral štiri finalistke, ki jih obišče v njihovem domačem mestu. V Wichiti v Kansasu Brad spozna Jennijino družino, obenem pa se z Jenni pogovorita o tem, kako bo njegova poslovna kariera v Austinu vplivala na njeno plesno kariero v Phoenixu. Kasneje v Concordu v Kaliforniji obišče Sheeno in njene starše, ki mu povsem iskreno povedo, da že načrtujejo njuno poroko. Kasneje ga DeAnna v Cantonu v Georgiji pričaka s tipično grško veselico, v Washingtonu pa se mora soočiti z Bettinino prav nič navdušeno družino.

Režiser: Mike Fleiss
Igralci: Chris Harrison, Brad Womack, Sean Lowe

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Sanjski moški'?

Sanjski moški je režiral Mike Fleiss. Posneli so jo leta 2002 (USA). Na IMDB je ocenjena zgolj z 3 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Sanjski moški'?

Igralci v Sanjski moški so Chris Harrison, Brad Womack, Sean Lowe. Režiral pa jo je Mike Fleiss. Na IMDB je ocenjena zgolj z 3 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Sanjski moški'?

Brad je končno izbral štiri finalistke, ki jih obišče v njihovem domačem mestu. V Wichiti v Kansasu Brad spozna Jennijino družino, obenem pa se z Jenni pogovorita o tem, kako bo njegova poslovna kariera v Austinu vplivala na njeno plesno kariero v Phoenixu. Kasneje v Concordu v Kaliforniji obišče Sheeno in njene starše, ki mu povsem iskreno povedo, da že načrtujejo njuno poroko

Kakšno oceno ima 'Sanjski moški'?

Ocena Sanjski moški na IMDB je 3. Ne priporočamo ogleda saj je ocena res nizka. Režiral jo je Mike Fleiss leta 2002 (USA).