Seznam kanalov Ponovno na sporedu?
Sanjski moški
Resničnostna oddaja, USA

11. sezona 3. del

Potem ko je Brad izločil deset kandidatk, ki so skušale osvojiti njegovo srce, se zanj poteguje le še 15 lepotic, ki se preselijo v razkošno vilo v Malibuju. Brad na prvi zmenek povabi kar sedem lepotic, ki jih odpelje na konjske dirke, kasneje pa eni izmed njih podeli vrtnico. Ostale kandidatke si ne morejo kaj, da ne bi bile ljubosumne. Ko kasneje ena izmed njih doživi nesrečo in pristane v bolnišnici, je vzdušje v vili čedalje bolj napeto.

Režiser: Mike Fleiss
Igralci: Chris Harrison, Brad Womack, Sean Lowe

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Sanjski moški'?

Sanjski moški je režiral Mike Fleiss. Posneli so jo leta 2002 (USA). Na IMDB je ocenjena zgolj z 3 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Sanjski moški'?

Igralci v Sanjski moški so Chris Harrison, Brad Womack, Sean Lowe. Režiral pa jo je Mike Fleiss. Na IMDB je ocenjena zgolj z 3 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Sanjski moški'?

Potem ko je Brad izločil deset kandidatk, ki so skušale osvojiti njegovo srce, se zanj poteguje le še 15 lepotic, ki se preselijo v razkošno vilo v Malibuju. Brad na prvi zmenek povabi kar sedem lepotic, ki jih odpelje na konjske dirke, kasneje pa eni izmed njih podeli vrtnico. Ostale kandidatke si ne morejo kaj, da ne bi bile ljubosumne

Kakšno oceno ima 'Sanjski moški'?

Ocena Sanjski moški na IMDB je 3. Ne priporočamo ogleda saj je ocena res nizka. Režiral jo je Mike Fleiss leta 2002 (USA).