Seznam kanalov Oto Ponovno na sporedu?

Sanjski moški
Resničnostna oddaja, USA

11. sezona 4. del

Brad na skupinski zmenek tokrat odpelje šest kandidatk, ki se tako odpravijo na ogled cirkusa. Preostale kandidatke doma čakajo na njihovo vrnitev, pri tem pa si ne morejo kaj, da ne bi malce zavistno kritizirale svojih sotekmovalk. Kasneje Brad izbere eno izmed lepotic, ki ji podari pol milijona vreden nakit in jo z zasebnim letalom odpelje v San Francisco. Toda ali bo ona tista, ki bo osvojila njegovo srce?

Režiser: Mike Fleiss
Igralci: Chris Harrison, Brad Womack, Sean Lowe

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Sanjski moški'?

Sanjski moški je režiral Mike Fleiss. Posneli so jo leta 2002 (USA). Na IMDB je ocenjena zgolj z 3 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Sanjski moški'?

Igralci v Sanjski moški so Chris Harrison, Brad Womack, Sean Lowe. Režiral pa jo je Mike Fleiss. Na IMDB je ocenjena zgolj z 3 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Sanjski moški'?

Brad na skupinski zmenek tokrat odpelje šest kandidatk, ki se tako odpravijo na ogled cirkusa. Preostale kandidatke doma čakajo na njihovo vrnitev, pri tem pa si ne morejo kaj, da ne bi malce zavistno kritizirale svojih sotekmovalk. Kasneje Brad izbere eno izmed lepotic, ki ji podari pol milijona vreden nakit in jo z zasebnim letalom odpelje v San Francisco

Ali ima 'Sanjski moški' dobro oceno?

Ne ocena na IMDB je res nizka (3), ne priporočamo ogleda.