Seznam kanalov Oto Ponovno na sporedu?

Sanjski moški
Resničnostna oddaja, USA

12. sezona 7. del

Chelsea se nestrpno pripravlja na zmenek z Mattom, njega pa skrbi, da med njima ni dovolj privlačnosti in da sta morda lahko le dobra prijatelja. Na romantični večerji s svečami mu dekle zaupa, kaj čuti do njega, temu pa sledijo intimni trenutki v njegovi hiši. Matt kasneje štiri lepotice odpelje na smučanje. Ker Amanda in Marshana še nikoli nista smučali, ju očarljivi lepotec vzame pod svoje okrilje.

Režiser: Mike Fleiss
Igralci: Chris Harrison, Brad Womack, Sean Lowe

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Sanjski moški'?

Sanjski moški je režiral Mike Fleiss. Posneli so jo leta 2002 (USA). Na IMDB je ocenjena zgolj z 3 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Sanjski moški'?

Igralci v Sanjski moški so Chris Harrison, Brad Womack, Sean Lowe. Režiral pa jo je Mike Fleiss. Na IMDB je ocenjena zgolj z 3 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Sanjski moški'?

Chelsea se nestrpno pripravlja na zmenek z Mattom, njega pa skrbi, da med njima ni dovolj privlačnosti in da sta morda lahko le dobra prijatelja. Na romantični večerji s svečami mu dekle zaupa, kaj čuti do njega, temu pa sledijo intimni trenutki v njegovi hiši. Matt kasneje štiri lepotice odpelje na smučanje

Kakšno oceno ima 'Sanjski moški'?

Ocena Sanjski moški na IMDB je 3. Ne priporočamo ogleda saj je ocena res nizka. Režiral jo je Mike Fleiss leta 2002 (USA).