Seznam kanalov Oto Ponovno na sporedu?

Sanjski moški
Resničnostna oddaja, USA

12. sezona 8. del

Matt je izbral štiri kandidatke, ki jih bo obiskal na njihovem domu. V Los Angelesu spozna Shayneina starša, ki sta ločena, njen oče pa je slavni igralec Lorenzo Lamas. Kasneje se odpravi v Durango v Koloradu, kjer mu Chelseajina družina pripravi večerjo, na kateri se Matt povsem sprosti, v Lovelandu v Koloradu pa Noelle svojemu oboževanemu Mattu pove, da je šele drugi fant v njenem življenju, ki ga je pripeljala domov. Zadnje mesto, ki ga obišče, je Amandin rojstni kraj Niceville na Floridi, kjer Matt doživi precej neprijetno potegavščino.

Režiser: Mike Fleiss
Igralci: Chris Harrison, Brad Womack, Sean Lowe

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Sanjski moški'?

Sanjski moški je režiral Mike Fleiss. Posneli so jo leta 2002 (USA). Na IMDB je ocenjena zgolj z 3 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Sanjski moški'?

Igralci v Sanjski moški so Chris Harrison, Brad Womack, Sean Lowe. Režiral pa jo je Mike Fleiss. Na IMDB je ocenjena zgolj z 3 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Sanjski moški'?

Matt je izbral štiri kandidatke, ki jih bo obiskal na njihovem domu. V Los Angelesu spozna Shayneina starša, ki sta ločena, njen oče pa je slavni igralec Lorenzo Lamas. Kasneje se odpravi v Durango v Koloradu, kjer mu Chelseajina družina pripravi večerjo, na kateri se Matt povsem sprosti, v Lovelandu v Koloradu pa Noelle svojemu oboževanemu Mattu pove, da je šele drugi fant v njenem življenju, ki ga je pripeljala domov

Ali ima 'Sanjski moški' dobro oceno?

Ne ocena na IMDB je res nizka (3), ne priporočamo ogleda.