Seznam kanalov Ponovno na sporedu?

Sanjska ženska

IMDB ★★★☆☆☆☆☆☆☆

Bachelorette

Sanjska ženska
Resničnostna oddaja, USA

3. sezona 4. del

Jen lahko izbira samo še med osmerico moških, ki jo želijo osvojiti. Ko se fantje soočijo na košarkarskem igrišču, njihova tekmovalnost doživi vrhunec. Kasneje se Jen z enim izmed njih odpravi na romantični zmenek v klub, kjer jima prepeva hollywoodska diva Vanessa Williams, z drugim pa se s helikopterjem odpelje v igralnico v Connecticutu. Nič čudnega, da je ostalih šest fantov ljubosumnih.

Režiser: Mike Fleiss
Igralci: Chris Harrison, Nick Viall, Ashley Hebert

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Sanjska ženska'?

Sanjska ženska je režiral Mike Fleiss. Posneli so jo leta 2003 (USA). Na IMDB je ocenjena zgolj z 3.1 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Sanjska ženska'?

Igralci v Sanjska ženska so Chris Harrison, Nick Viall, Ashley Hebert. Režiral pa jo je Mike Fleiss. Na IMDB je ocenjena zgolj z 3.1 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Sanjska ženska'?

Jen lahko izbira samo še med osmerico moških, ki jo želijo osvojiti. Ko se fantje soočijo na košarkarskem igrišču, njihova tekmovalnost doživi vrhunec. Kasneje se Jen z enim izmed njih odpravi na romantični zmenek v klub, kjer jima prepeva hollywoodska diva Vanessa Williams, z drugim pa se s helikopterjem odpelje v igralnico v Connecticutu

Ali ima 'Sanjska ženska' dobro oceno?

Ne ocena na IMDB je res nizka (3.1), ne priporočamo ogleda.