Seznam kanalov Ponovno na sporedu?

Opičji pomočnik

IMDB ★★★★☆☆☆☆☆☆

Funky Monkey

Opičji pomočnik
Komedija, USA

Alec McCall je bivši nogometaš in sedanji inštruktor borilnih veščin pri ameriški obveščevalni službi. Ko izve, da poskuša podjetje sumljivega slovesa šimpanza Clemensa naučiti borilnih veščin in ga spremeniti v morilski stroj, Alec opico ugrabi in skupaj z njo pobegne. S pomočjo prijatelja namerava Clemensa pustiti v živalskem vrtu, a se zaplete. Tako si nazadnje skupaj s šimpanzom zavetje poiščeta pri bistrem dečku Michaelu in njegovi mami. Toda medtem so jima nepridipravi še vedno na sledi.

Režiser: Harry Basil
Igralci: Matthew Modine, Jeffrey Tambor, Fred Ward, Roma Downey, Seth Adkins

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Opičji pomočnik'?

Opičji pomočnik je režiral Harry Basil. Posneli so jo leta 2004 (USA). Na IMDB je ocenjena zgolj z 3.6 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Opičji pomočnik'?

Igralci v Opičji pomočnik so Matthew Modine, Jeffrey Tambor, Fred Ward, Roma Downey, Seth Adkins. Režiral pa jo je Harry Basil. Na IMDB je ocenjena zgolj z 3.6 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Opičji pomočnik'?

Alec McCall je bivši nogometaš in sedanji inštruktor borilnih veščin pri ameriški obveščevalni službi. Ko izve, da poskuša podjetje sumljivega slovesa šimpanza Clemensa naučiti borilnih veščin in ga spremeniti v morilski stroj, Alec opico ugrabi in skupaj z njo pobegne. S pomočjo prijatelja namerava Clemensa pustiti v živalskem vrtu, a se zaplete

Ali ima 'Opičji pomočnik' dobro oceno?

Ne ocena na IMDB je res nizka (3.6), ne priporočamo ogleda.