Seznam kanalov Kino Ponovno na sporedu?

Očiščevalci
Akcija, UK

Bližnja prihodnost. Vajeti večjega mesta je prevzela peščica uličnih tolp, ki svoje teritorije branijo s pomočjo svojega znanja in spretnosti v borilnih veščinah. Moses, eden izmed vplivnežev iz mestnega podzemlja, skliče sestanek, na katerega povabi preostale vodje tolp, in predlaga, da združijo moči in prevzamejo nadzor nad organiziranim zločinom v mestu. Ena izmed tolp, ki si prizadeva, da bi bila njihova soseska varna in brez zločinov, ne želi sodelovati z Mosesom. Toda njihov vodja John hitro spozna, da je Moses pripravljen uničiti vsakogar, ki ne namerava sodelovati z njim.

Režiser: Richard Jobson
Igralci: Kevin McKidd, Dominic Monaghan, Rachel Grant, Gordon Alexander

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Očiščevalci'?

Očiščevalci je režiral Richard Jobson. Posneli so jo leta 2005 (UK). Na IMDB je ocenjena zgolj z 3.3 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Očiščevalci'?

Igralci v Očiščevalci so Kevin McKidd, Dominic Monaghan, Rachel Grant, Gordon Alexander. Režiral pa jo je Richard Jobson. Na IMDB je ocenjena zgolj z 3.3 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Očiščevalci'?

Bližnja prihodnost. Vajeti večjega mesta je prevzela peščica uličnih tolp, ki svoje teritorije branijo s pomočjo svojega znanja in spretnosti v borilnih veščinah. Moses, eden izmed vplivnežev iz mestnega podzemlja, skliče sestanek, na katerega povabi preostale vodje tolp, in predlaga, da združijo moči in prevzamejo nadzor nad organiziranim zločinom v mestu

Kakšno oceno ima 'Očiščevalci'?

Ocena Očiščevalci na IMDB je 3.3. Ne priporočamo ogleda saj je ocena res nizka. Režiral jo je Richard Jobson leta 2005 (UK).