Seznam kanalov Kino Ponovno na sporedu?

Načrt z napako
Komedija, USA

Ray, August in Martin so pripravljeni narediti karkoli za hiter zaslužek: od vsakodnevnega dajanja krvi do kraje pošte v iskanju mastnih čekov. Potem ko njihov najnovejši načrt klavrno propade, po naključju preberejo pismo izpod rok katoliške šolarke Allison. Domislijo se nove zvijače, da bi Ray dekle zapeljal ter ju posnel v spalnici. Nato nameravajo s posnetkom od tabloidov iztržiti celo bogastvo. Vendar pa se Ray še pred tem v svojo žrtev zaljubi do ušes.

Režiser: Marcus Gautesen
Igralci: Jimmy Fallon, Nathan Anderson, Brian Hooks, Bruce Weitz

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Načrt z napako'?

Načrt z napako je režiral Marcus Gautesen. Posneli so jo leta 2003 (USA). Na IMDB je ocenjena zgolj z 2.2 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Načrt z napako'?

Igralci v Načrt z napako so Jimmy Fallon, Nathan Anderson, Brian Hooks, Bruce Weitz. Režiral pa jo je Marcus Gautesen. Na IMDB je ocenjena zgolj z 2.2 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Načrt z napako'?

Ray, August in Martin so pripravljeni narediti karkoli za hiter zaslužek: od vsakodnevnega dajanja krvi do kraje pošte v iskanju mastnih čekov. Potem ko njihov najnovejši načrt klavrno propade, po naključju preberejo pismo izpod rok katoliške šolarke Allison. Domislijo se nove zvijače, da bi Ray dekle zapeljal ter ju posnel v spalnici

Ali ima 'Načrt z napako' dobro oceno?

Ne ocena na IMDB je res nizka (2.2), ne priporočamo ogleda.