Seznam kanalov Ponovno na sporedu?

Mladi naslednik

IMDB ★★☆☆☆☆☆☆☆☆

Son of the Mask

Mladi naslednik
Komedija, USA

Pisec stripov Tim Avery skupaj s svojo ženo Tonyo, pravkar rojenim sinom Alveyjem in psom Otisom živi mirno in povsem običajno življenje. Vse se spremeni, ko Otis najde nenavadno zeleno masko, ki kanalizira duha Lokija, nordijskega boga nesreče. Maske se dotakneta tako Otis kot Alvey in kmalu sta oba sposobna početi nenavadne stvari, vse po zaslugi magične maske, s pomočjo katere je tisti, ki si jo nadene, sposoben spreminjati svojo obliko. Medtem pa je Lokijev oče Odin na sina tako besen, da se mora Loki vrniti na Zemljo in dobiti masko nazaj.

Režiser: Lawrence Guterman
Igralci: Traylor Howard, Jamie Kennedy, Alan Cumming, Kal Penn, Steven Wright

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Mladi naslednik'?

Mladi naslednik je režiral Lawrence Guterman. Posneli so jo leta 2005 (USA). Na IMDB je ocenjena zgolj z 2.2 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Mladi naslednik'?

Igralci v Mladi naslednik so Traylor Howard, Jamie Kennedy, Alan Cumming, Kal Penn, Steven Wright. Režiral pa jo je Lawrence Guterman. Na IMDB je ocenjena zgolj z 2.2 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Mladi naslednik'?

Pisec stripov Tim Avery skupaj s svojo ženo Tonyo, pravkar rojenim sinom Alveyjem in psom Otisom živi mirno in povsem običajno življenje. Vse se spremeni, ko Otis najde nenavadno zeleno masko, ki kanalizira duha Lokija, nordijskega boga nesreče. Maske se dotakneta tako Otis kot Alvey in kmalu sta oba sposobna početi nenavadne stvari, vse po zaslugi magične maske, s pomočjo katere je tisti, ki si jo nadene, sposoben spreminjati svojo obliko

Kakšno oceno ima 'Mladi naslednik'?

Ocena Mladi naslednik na IMDB je 2.2. Ne priporočamo ogleda saj je ocena res nizka. Režiral jo je Lawrence Guterman leta 2005 (USA).