Seznam kanalov Ponovno na sporedu?

Maturantski ples

IMDB ★★★★☆☆☆☆☆☆

Prom Night

Maturantski ples
Grozljivka, USA

Potem ko je preživela grozljivi pokol in ušla tragični usodi, je prišel čas, da srednješolka Donna pozabi na preteklost in se veseli svojega maturantskega plesa. Toda divja zabava se hitro prelevi v novo nezaslišano srhljivko. Kaže, da neznanec, ki ji je nekoč že stregel po življenju, še vedno ni obupal in da je pripravljen umoriti vsakogar, ki bi mu preprečil priti do njegove ljubljene Donne. Donna in njeni prijatelji so primorani napeti vse sile, da se izognejo skoraj gotovi smrti, toda soočenje z morilcem je zanjo neizbežno.

Režiser: Nelson McCormick
Igralci: Scott Porter, Brittany Snow, Johnathon Schaech, Jessica Stroup, Idris Elba, Kellan Lutz

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Maturantski ples'?

Maturantski ples je režiral Nelson McCormick. Posneli so jo leta 2008 (USA). Na IMDB je ocenjena zgolj z 3.9 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Maturantski ples'?

Igralci v Maturantski ples so Scott Porter, Brittany Snow, Johnathon Schaech, Jessica Stroup, Idris Elba, Kellan Lutz. Režiral pa jo je Nelson McCormick. Na IMDB je ocenjena zgolj z 3.9 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Maturantski ples'?

Potem ko je preživela grozljivi pokol in ušla tragični usodi, je prišel čas, da srednješolka Donna pozabi na preteklost in se veseli svojega maturantskega plesa. Toda divja zabava se hitro prelevi v novo nezaslišano srhljivko. Kaže, da neznanec, ki ji je nekoč že stregel po življenju, še vedno ni obupal in da je pripravljen umoriti vsakogar, ki bi mu preprečil priti do njegove ljubljene Donne

Ali ima 'Maturantski ples' dobro oceno?

Ne ocena na IMDB je res nizka (3.9), ne priporočamo ogleda.