Seznam kanalov Oto Ponovno na sporedu?

Mary-Kate in Ashley: V akciji

IMDB ★★★★☆☆☆☆☆☆

Mary-Kate and Ashley: In Action


Mary-Kate in Ashley: V akciji
Animirani, USA

1. sezona 4. del

Priljubljeni dvojčici Mary-Kate in Ashley Olsen se tokrat predstavljata v risani seriji. Dekleti svoja glasova posodita posebnima agentkama Misty in Amber. Ti dve se v vsaki epizodi neustrašno spravita k reševanju novega zapletenega primera. V okviru preiskave se vedno znova odpravita nori pustolovščini naproti.

Režiser: Craig Shapiro
Igralci: Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen, Carmen Aguirre, Brian Arnold, Viv Leacock, Sara Anne Mitchell, Alonso Oyarzun

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Mary-Kate in Ashley: V akciji'?

Mary-Kate in Ashley: V akciji je režiral Craig Shapiro. Posneli so jo leta 2001 (USA). Na IMDB je ocenjena zgolj z 3.9 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Mary-Kate in Ashley: V akciji'?

Igralci v Mary-Kate in Ashley: V akciji so Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen, Carmen Aguirre, Brian Arnold, Viv Leacock, Sara Anne Mitchell, Alonso Oyarzun. Režiral pa jo je Craig Shapiro. Na IMDB je ocenjena zgolj z 3.9 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Mary-Kate in Ashley: V akciji'?

Priljubljeni dvojčici Mary-Kate in Ashley Olsen se tokrat predstavljata v risani seriji. Dekleti svoja glasova posodita posebnima agentkama Misty in Amber. Ti dve se v vsaki epizodi neustrašno spravita k reševanju novega zapletenega primera

Kakšno oceno ima 'Mary-Kate in Ashley: V akciji'?

Ocena Mary-Kate in Ashley: V akciji na IMDB je 3.9. Ne priporočamo ogleda saj je ocena res nizka. Režiral jo je Craig Shapiro leta 2001 (USA).