Oddaja Lov na morilca bo na sporedu

TV spored POP TV

Danes ob 01:35 Lov na morilca

★★★★☆ Kriminalka, 2. sezona, 8. del

V upanju, da bo našel nove odgovore, Ryan izsledi Joejevega mentorja dr. Straussa, ki ga je kot dečka naučil moriti. Pri tem se mora Ryan izogibati novinarki Carrie Cooke. Joe poskuša medtem vplivati na Micaha, vodjo kulta Korban, saj namerava prevzeti nadzor nad njegovo versko sekto. Emma in Mandy pa čakata, da jima bo Joe razkril svoj novi načrt.

TV spored POP TV

Torek ob 01:15 Lov na morilca

★★★★☆ Kriminalka, 2. sezona, 9. del

Ryan, Max in Mike so s pomočjo novih podatkov vse bliže vohunu v FBI-jevih vrstah. Toda identiteta osumljenca preseneti vse po vrsti. Joe in Micah medtem pošljeta Emmo in dva izmed Micahovih sledilcev v svet, da bi obelodanila pomembno sporočilo, pri katerem ima svojo vlogo tudi Carrie Cooke.

TV spored POP TV

Sreda ob 01:20 Lov na morilca

★★★★☆ Kriminalka, 2. sezona, 10. del

Joe s svojimi nauki pridobiva čedalje večji vpliv znotraj kulta Korban in manipulira s tamkajšnjimi verniki. V New York pošlje štiri morilce, ki naj bi izpolnili prerokbo o smrti na ulicah. Claire, ki je leto dni preživela v programu za zaščito prič, medtem zahteva, da se vrne v New York in pomaga pri iskanju njenega bivšega moža, ki ga namerava ubiti.

TV spored POP TV

Četrtek ob 01:30 Lov na morilca

★★★★☆ Kriminalka, 2. sezona, 11. del

Domnevni Joejevi privrženci izvedejo pokol v pekarni, toda Ryan kmalu ugotovi, da imajo napadalci drugačne motive in da morda niso povezani z Joejem. Lily poskuša Luka spraviti iz bolnišnice, v kateri ga imajo zaprtega. Emma medtem utrdi Robertovo vero v Joeja, Mandy pa naveže stik z osebo izven kulta. Claire zahteva srečanje z Ryanom.

TV spored POP TV

Petek ob 01:40 Lov na morilca

★★★★☆ Kriminalka, 2. sezona, 12. del

Joejevi privrženci predajo Carrie novo sporočilo, ki ga mora objaviti v medijih. Ko Ryan sliši njegovo sporočilo, hitro ugotovi, kdo je naslednja Joejeva žrtev. Mark medtem Mandy pripelje k Lily, ki želi vedeti, kje je Joe. Claire medtem odkrije, da je Ryan našel drugo, saj je mislil, da je mrtva.

Morda bi vas zanimalo