Seznam kanalov Brio Ponovno na sporedu?

Larina izbira

IMDB ★★★★☆☆☆☆☆☆

Lara's Choice


Larina izbira
Drama, Croatia

2. sezona 70. del

Tonči se znajde v hudih težavah, saj v bližini hiše najdejo sledove krvi. Med pogovorom z inšpektorjem je ujet na laži, zato je prisiljen priznati, da se je prejšnji večer pogovarjal s Šimunom. Tonči je tako aretiran in odpeljan na policijsko postajo, kjer ga temeljito izprašajo. Doma so seveda vsi panični. Jaša in Dinko razmišljata, kaj naj storita. Prideta do zaključka, da je edina rešitev beg preko meje.

Režiser: Tomislav Rukavina
Igralci: Doris Pinčić, Frane Perišin, Ivan Herceg, Ecija Ojdanić, Jagoda Kumric

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Larina izbira'?

Larina izbira je režiral Tomislav Rukavina. Posneli so jo leta 2011 (Croatia). Na IMDB je ocenjena zgolj z 3.7 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Larina izbira'?

Igralci v Larina izbira so Doris Pinčić, Frane Perišin, Ivan Herceg, Ecija Ojdanić, Jagoda Kumric. Režiral pa jo je Tomislav Rukavina. Na IMDB je ocenjena zgolj z 3.7 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Larina izbira'?

Tonči se znajde v hudih težavah, saj v bližini hiše najdejo sledove krvi. Med pogovorom z inšpektorjem je ujet na laži, zato je prisiljen priznati, da se je prejšnji večer pogovarjal s Šimunom. Tonči je tako aretiran in odpeljan na policijsko postajo, kjer ga temeljito izprašajo

Ali ima 'Larina izbira' dobro oceno?

Ne ocena na IMDB je res nizka (3.7), ne priporočamo ogleda.