Seznam kanalov Brio Ponovno na sporedu?

Larina izbira

IMDB ★★★★☆☆☆☆☆☆

Lara's Choice


Larina izbira
Drama, Croatia

2. sezona 115. del

Dinko ne ve, ali naj sprejme Abdulahovo ponudbo in se poroči z Aisho ali ne. Ko mu Jaša očita, da je lenoba in da od njega ni nikakršne koristi, se Dinko odloči za usodno potezo in zaprosi Aisho. Leila neguje Lucijana, čigar stanje se je zaradi poškodbe poslabšalo. Očitno je, da so čustva, ki jih gojita drug do drugega, zelo močna, toda Leila se kljub temu zelo razjezi, ko jo Lucijan prosi, naj ne odide v Maroko.

Režiser: Tomislav Rukavina
Igralci: Doris Pinčić, Frane Perišin, Ivan Herceg, Ecija Ojdanić, Jagoda Kumric

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Larina izbira'?

Larina izbira je režiral Tomislav Rukavina. Posneli so jo leta 2011 (Croatia). Na IMDB je ocenjena zgolj z 3.7 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Larina izbira'?

Igralci v Larina izbira so Doris Pinčić, Frane Perišin, Ivan Herceg, Ecija Ojdanić, Jagoda Kumric. Režiral pa jo je Tomislav Rukavina. Na IMDB je ocenjena zgolj z 3.7 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Larina izbira'?

Dinko ne ve, ali naj sprejme Abdulahovo ponudbo in se poroči z Aisho ali ne. Ko mu Jaša očita, da je lenoba in da od njega ni nikakršne koristi, se Dinko odloči za usodno potezo in zaprosi Aisho. Leila neguje Lucijana, čigar stanje se je zaradi poškodbe poslabšalo

Kakšno oceno ima 'Larina izbira'?

Ocena Larina izbira na IMDB je 3.7. Ne priporočamo ogleda saj je ocena res nizka. Režiral jo je Tomislav Rukavina leta 2011 (Croatia).