Seznam kanalov Brio Ponovno na sporedu?

Kourtney in Kim osvojita Miami

IMDB ★★★☆☆☆☆☆☆☆

Kourtney & Kim Take Miami


Kourtney in Kim osvojita Miami
Resničnostna oddaja, USA

3. sezona 8. del

V resničnostni seriji bomo spremljali dogodivščine Kourtney in Kim, slavnih sester družine Kardashian, ki se tokrat odpravita v Miami. Številčni družini se je pred kratkim pridružila še Kourtneyina hčerka Penelope. Kim in Kourtney bo povzročalo preglavice iskanje nove lokacije za njihovo trgovino DASH, Scott bo zopet povzročil škandal in bil celo obtožen varanja svoje žene, Khloe pa se mora soočiti z novim izzivom. Na koncu bo Kim svoje bližnje šokirala s svojo izjavo o nosečnosti.

Režiser: Darren Capik
Igralci: Kim Kardashian West, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Scott Disick, Mason Dash Disick

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Kourtney in Kim osvojita Miami'?

Kourtney in Kim osvojita Miami je režiral Darren Capik. Posneli so jo leta 2009 (USA). Na IMDB je ocenjena zgolj z 3.3 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Kourtney in Kim osvojita Miami'?

Igralci v Kourtney in Kim osvojita Miami so Kim Kardashian West, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Scott Disick, Mason Dash Disick. Režiral pa jo je Darren Capik. Na IMDB je ocenjena zgolj z 3.3 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Kourtney in Kim osvojita Miami'?

V resničnostni seriji bomo spremljali dogodivščine Kourtney in Kim, slavnih sester družine Kardashian, ki se tokrat odpravita v Miami. Številčni družini se je pred kratkim pridružila še Kourtneyina hčerka Penelope. Kim in Kourtney bo povzročalo preglavice iskanje nove lokacije za njihovo trgovino DASH, Scott bo zopet povzročil škandal in bil celo obtožen varanja svoje žene, Khloe pa se mora soočiti z novim izzivom

Ali ima 'Kourtney in Kim osvojita Miami' dobro oceno?

Ne ocena na IMDB je res nizka (3.3), ne priporočamo ogleda.