Seznam kanalov Ponovno na sporedu?

Kourtney in Khloe osvojita Hamptons

IMDB ★★★★☆☆☆☆☆☆

Kourtney & Khloe Take the Hamptons I.

Kourtney in Khloe osvojita Hamptons
Resničnostna oddaja, USA

3. del

V seriji spremljamo dogodivščine Kourtney in Khloe, slavni sestri družine Kardashian, ki se tokrat odpravita v letovišče Hamptons. Scott se s težavo sooča s smrtjo svojih staršev, zato se zateče k svojim starim navadam. Kourtney ni prav nič navdušena nad njegovim obnašanjem, zaradi česar izbruhnejo novi prepiri med njima. Khloe se posveča predvsem svojemu novemu fantu Frenchu Montani, s katerim se odpravita v Južno Afriko. Tu je še Kim in ostali člani slavne družine, ki bodo tudi tokrat poskrbeli za pestro dogajanje.

Režiser: Colin Tilley
Igralci: Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Scott Disick

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Kourtney in Khloe osvojita Hamptons'?

Kourtney in Khloe osvojita Hamptons je režiral Colin Tilley. Posneli so jo leta 2014 (USA). Na IMDB je ocenjena zgolj z 3.8 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Kourtney in Khloe osvojita Hamptons'?

Igralci v Kourtney in Khloe osvojita Hamptons so Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Scott Disick. Režiral pa jo je Colin Tilley. Na IMDB je ocenjena zgolj z 3.8 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Kourtney in Khloe osvojita Hamptons'?

V seriji spremljamo dogodivščine Kourtney in Khloe, slavni sestri družine Kardashian, ki se tokrat odpravita v letovišče Hamptons. Scott se s težavo sooča s smrtjo svojih staršev, zato se zateče k svojim starim navadam. Kourtney ni prav nič navdušena nad njegovim obnašanjem, zaradi česar izbruhnejo novi prepiri med njima

Kakšno oceno ima 'Kourtney in Khloe osvojita Hamptons'?

Ocena Kourtney in Khloe osvojita Hamptons na IMDB je 3.8. Ne priporočamo ogleda saj je ocena res nizka. Režiral jo je Colin Tilley leta 2014 (USA).