Seznam kanalov Kino Ponovno na sporedu?

Kazaam
Komedija, USA

Dvanajstletni Max Connor živi sam z mamo Alice, oče ga je zapustil že pred desetimi leti. Nekega dne najde škatlo, v kateri je že dolga leta ujet duhec po imenu Kazaam v podobi znanega košarkarja Shaquillea O'Neala. Ko Max Kazaama spusti na prostost, se Kazaam, ki ima nadnaravno moč, ponudi, da mu izpolni tri želje. Sčasoma se med Maxom in Kazaamom splete prijateljstvo, ki ga spremlja cel kup nepozabnih dogodivščin.

Režiser: Paul Michael Glaser
Igralci: Ally Walker, Francis Capra, Shaquille O'Neal, James Acheson, John Costello

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Kazaam'?

Kazaam je režiral Paul Michael Glaser. Posneli so jo leta 1996 (USA). Na IMDB je ocenjena zgolj z 3 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Kazaam'?

Igralci v Kazaam so Ally Walker, Francis Capra, Shaquille O'Neal, James Acheson, John Costello. Režiral pa jo je Paul Michael Glaser. Na IMDB je ocenjena zgolj z 3 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Kazaam'?

Dvanajstletni Max Connor živi sam z mamo Alice, oče ga je zapustil že pred desetimi leti. Nekega dne najde škatlo, v kateri je že dolga leta ujet duhec po imenu Kazaam v podobi znanega košarkarja Shaquillea O'Neala. Ko Max Kazaama spusti na prostost, se Kazaam, ki ima nadnaravno moč, ponudi, da mu izpolni tri želje

Kakšno oceno ima 'Kazaam'?

Ocena Kazaam na IMDB je 3. Ne priporočamo ogleda saj je ocena res nizka. Režiral jo je Paul Michael Glaser leta 1996 (USA).