Seznam kanalov Brio Ponovno na sporedu?

Kardashianovi

IMDB ★★★☆☆☆☆☆☆☆

Keeping Up With the Kardashians


Kardashianovi
Drama, USA

8. sezona 1. del

Resničnostna serija se vrti okrog slavne družine Kardashian, ki v ospredje postavlja lepotice Kim, Khloe in Kourtney ter ostale družinske člane. Vse niti v rokah drži njihova mama in menedžerka Kris. Kamere sledijo njihovemu vsakdanjiku pod medijskimi žarometi kot tudi zasebnemu življenju, v katerem ne manjka drame in presenečenj. V osmi sezoni serije bomo priča novim zvezdniškim muham slavne družine, ki se tokrat veseli Kiminega naraščaja. Najmlajši sestri Kendall in Kylie se bosta spopadali s težavami odraščanja, Bruce se bo skušal bolj povezati s starejšim sinom Brodyjem, Kourtney in Scott pa se bosta soočala z novimi težavami v njuni zvezi. Družina se tokrat odpravi na počitnice v Grčijo, kjer nas kot vedno čakajo smeh, solze in drama.

Režiserji: Ryan Seacrest, Eliot Goldberg
Igralci: Kim Kardashian West, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kylie Jenner, Kendall Jenner, Caitlyn Jenner

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Kardashianovi'?

Kardashianovi so režirali Ryan Seacrest, Eliot Goldberg. Posneli so jo leta 2007 (USA). Na IMDB je ocenjena zgolj z 2.8 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Kardashianovi'?

Igralci v Kardashianovi so Kim Kardashian West, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kylie Jenner, Kendall Jenner, Caitlyn Jenner. Režirali pa so jo Ryan Seacrest, Eliot Goldberg. Na IMDB je ocenjena zgolj z 2.8 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Kardashianovi'?

Resničnostna serija se vrti okrog slavne družine Kardashian, ki v ospredje postavlja lepotice Kim, Khloe in Kourtney ter ostale družinske člane. Vse niti v rokah drži njihova mama in menedžerka Kris. Kamere sledijo njihovemu vsakdanjiku pod medijskimi žarometi kot tudi zasebnemu življenju, v katerem ne manjka drame in presenečenj

Kakšno oceno ima 'Kardashianovi'?

Ocena Kardashianovi na IMDB je 2.8. Ne priporočamo ogleda saj je ocena res nizka. Režirali so jo Ryan Seacrest, Eliot Goldberg leta 2007 (USA).