Seznam kanalov POP TV Ponovno na sporedu?

Jaz, jaz in jaz

IMDB ★★★★☆☆☆☆☆☆

More of Me


Jaz, jaz in jaz
Komedija, USA

Alice McCgrath skuša biti popolna v vsem. Želi biti idealna žena, ljubeča mama, popolna gospodinja ter uspešna okoljevarstvena aktivistka. Nič čudnega, da je nenehno pod stresom in da je z živci že popolnoma na koncu. Ko si nekega dne zaželi, da bi obstajale tri Alice, ki bi lahko shajale z vsakdanjimi napori, se ji želja uresniči. Prva Alice je materinska in ljubeča, druga je predana okoljevarstvenim idealom, tretja pa bi rada zadovoljila svojega moža. Prava Alice tako izgine neznano kam. Toda ali je to res prava rešitev za njena bremena?

Režiser: Daisy von Scherler Mayer
Igralci: Molly Shannon, Steven Weber, Kimberly Huie, Jake Beale, Abigail Falle

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Jaz, jaz in jaz'?

Jaz, jaz in jaz je režiral Daisy von Scherler Mayer. Posneli so jo leta 2007 (USA). Na IMDB je ocenjena zgolj z 3.8 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Jaz, jaz in jaz'?

Igralci v Jaz, jaz in jaz so Molly Shannon, Steven Weber, Kimberly Huie, Jake Beale, Abigail Falle. Režiral pa jo je Daisy von Scherler Mayer. Na IMDB je ocenjena zgolj z 3.8 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Jaz, jaz in jaz'?

Alice McCgrath skuša biti popolna v vsem. Želi biti idealna žena, ljubeča mama, popolna gospodinja ter uspešna okoljevarstvena aktivistka. Nič čudnega, da je nenehno pod stresom in da je z živci že popolnoma na koncu

Ali ima 'Jaz, jaz in jaz' dobro oceno?

Ne ocena na IMDB je res nizka (3.8), ne priporočamo ogleda.