Seznam kanalov Ponovno na sporedu?

Izjemna čast

IMDB ★★★☆☆☆☆☆☆☆

Extreme Honor

Izjemna čast
Akcija, USA

Visoko odlikovan marinec Brascoe se osramočen znajde na cesti zaradi izdajstva s strani lastnega partnerja. Kmalu zatem izve tudi, da ima njegov sin raka in mu življenje lahko reši le zelo drago zdravljenje. Tako se odloči vdreti v visoko varovano domovanje brezčutnega bilijonarja. Hkrati pa namerava zadostiti pravici ter se maščevati človeku, ki mu je uničil kariero.

Režiser: Steven Rush
Igralci: Michael Ironside, Michael Madsen, Dan Andersen, Olivier Gruner

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Izjemna čast'?

Izjemna čast je režiral Steven Rush. Posneli so jo leta 2001 (USA). Na IMDB je ocenjena zgolj z 3.2 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Izjemna čast'?

Igralci v Izjemna čast so Michael Ironside, Michael Madsen, Dan Andersen, Olivier Gruner. Režiral pa jo je Steven Rush. Na IMDB je ocenjena zgolj z 3.2 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Izjemna čast'?

Visoko odlikovan marinec Brascoe se osramočen znajde na cesti zaradi izdajstva s strani lastnega partnerja. Kmalu zatem izve tudi, da ima njegov sin raka in mu življenje lahko reši le zelo drago zdravljenje. Tako se odloči vdreti v visoko varovano domovanje brezčutnega bilijonarja

Kakšno oceno ima 'Izjemna čast'?

Ocena Izjemna čast na IMDB je 3.2. Ne priporočamo ogleda saj je ocena res nizka. Režiral jo je Steven Rush leta 2001 (USA).