Seznam kanalov Kino Ponovno na sporedu?

Igra z asi
Akcija, USA

Študentke Elle, Pieti in Brooke se podajo v svet visokih stav, da bi uresničile svoje najbolj divje sanje. Z uporabo visoke tehnologije, genialnih matematičnih sposobnosti in svoje privlačnosti brez težav gladko premagajo večino pokerašev v San Diegu. Kmalu poiščejo nove izzive in začnejo osvajati Las Vegas ter igralnice Ria de Janeira. Toda ko na prste stopijo veliki ribi organiziranega kriminala, se znajdejo v težavah, ki so celo za njih morda prevelike.

Režiser: Daniel Zirilli
Igralci: Lacey Toups, Christina Morris, Sheena Chou

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Igra z asi'?

Igra z asi je režiral Daniel Zirilli. Posneli so jo leta 2006 (USA). Na IMDB je ocenjena zgolj z 2.5 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Igra z asi'?

Igralci v Igra z asi so Lacey Toups, Christina Morris, Sheena Chou. Režiral pa jo je Daniel Zirilli. Na IMDB je ocenjena zgolj z 2.5 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Igra z asi'?

Študentke Elle, Pieti in Brooke se podajo v svet visokih stav, da bi uresničile svoje najbolj divje sanje. Z uporabo visoke tehnologije, genialnih matematičnih sposobnosti in svoje privlačnosti brez težav gladko premagajo večino pokerašev v San Diegu. Kmalu poiščejo nove izzive in začnejo osvajati Las Vegas ter igralnice Ria de Janeira

Ali ima 'Igra z asi' dobro oceno?

Ne ocena na IMDB je res nizka (2.5), ne priporočamo ogleda.