Seznam kanalov Kino Ponovno na sporedu?

Hitrost 2

IMDB ★★★★☆☆☆☆☆☆

Speed 2: Cruise Control


Hitrost 2
Akcija, USA

Annie Porter je zaljubljena v umirjenega policista Alexa, za katerega misli, da preganja tatove in druge nenevarne lumpe. Še sanja se ji ne, da je Alex član elitne policijske enote, ki lovi najbolj nevarne kriminalce. Ko Annie naposled odkrije resnico, se ji Alex odkupi z romantičnim križarjenjem po Karibih. Toda na luksuzni ladji ni časa za romantiko, saj jima načrte pokvari čustveno nestabilen računalniški genij Geiger. Ta prevzame nadzor nad ladjo in zdaj usoda potnikov leži v Alexovih rokah.

Režiser: Jan de Bont
Igralci: Sandra Bullock, Willem Dafoe, Temuera Morrison, Jason Patric

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Hitrost 2'?

Hitrost 2 je režiral Jan de Bont. Posneli so jo leta 1997 (USA). Na IMDB je ocenjena zgolj z 3.8 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Hitrost 2'?

Igralci v Hitrost 2 so Sandra Bullock, Willem Dafoe, Temuera Morrison, Jason Patric. Režiral pa jo je Jan de Bont. Na IMDB je ocenjena zgolj z 3.8 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Hitrost 2'?

Annie Porter je zaljubljena v umirjenega policista Alexa, za katerega misli, da preganja tatove in druge nenevarne lumpe. Še sanja se ji ne, da je Alex član elitne policijske enote, ki lovi najbolj nevarne kriminalce. Ko Annie naposled odkrije resnico, se ji Alex odkupi z romantičnim križarjenjem po Karibih

Ali ima 'Hitrost 2' dobro oceno?

Ne ocena na IMDB je res nizka (3.8), ne priporočamo ogleda.