HBO spored
Seznam kanalov Včeraj Danes Jutri Petek Sobota Nedelja Ponedeljek Torek Sreda
TV spored v ponedeljek na HBO

TV spored v ponedeljek na HBO


naloži starejše
TV spored HBO

06:00 Pogoji, da postaneš normalna oseba

★★★☆☆ Komedija

María je dopolnila 30 let in v življenju ima le en cilj: postati normalna oseba. A kaj naj bi to pomenilo, biti normalen? María sestavi seznam pogojev in začne se njeno potovanje, da bi uresničila zastavljene cilje.

TV spored HBO

07:25 Mož iz San Fernanda 2

★★★☆☆ Akcija

Clint Eastwood je spet flegmatični tovornjakar in boksar golih pesti Philo Beddoe, ki smo ga spoznali že v filmu Mož iz San Fernanda leta 1978. Tokrat se z orangutanom Clydom lotita mafijcev, ki so ugrabili Philovo dekle.

TV spored HBO

09:15 Hollywood: Na snemanju

Magazin, 14. sezona, 14. del

Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.

TV spored HBO

09:45 Mož iz agencije U.N.C.L.E.

★★★★☆ Akcija

V zgodnjih šestdesetih letih morata ameriški in ruski tajni agent sodelovati pri skupni nalogi ter zaustaviti mednarodno zločinsko organizacijo,ki skuša z razdeljevanjem jedrskega orožja in tehnologije razdreti že tako krhko ravnovesje sil.

TV spored HBO

11:40 Stotnik Amerika: Državljanska vojna

★★★★☆ Akcija

Ljudje se bojijo superjunakov, zato sklene vlada sprejeti zakon o nadzoru Maščevalcev, ki bi določal in omejeval njihova dejanja. To pripelje do razkola med nekdanjima zaveznikoma Stotnikom Ameriko in Iron Manom.

TV spored HBO

14:05 Možje X: Apokalipsa

★★★★☆ Akcija

Nepremagljivi in nesmrtni prvi mutant Apokalipsa je po tisočletnem ujetništvu znova svoboden. Besen, ker jih ne štejejo več za bogove, zbere moštvo najmočnejših svoje vrste, da bi uničil človeštvo in vzpostavil nov svetovni red.

TV spored HBO

16:25 Nezlomljivi

★★★★☆ Znanstvena fantastika

Zgodba o moškem (Bruce Willis), ki ugotovi, da je dobesedno neranljiv, potem ko je nekoč edini preživel strašno železniško nesrečo. Predstavi se mu skrivnostni tujec (Samuel L. Jackson), ki ima neverjetno razlago za nedoumljivi pojav.

TV spored HBO

18:10 Orel Eddie

★★★★☆ Komedija

Taron Egerton in Hugh Jackman sta soigralca v navdihujoči zgodbi o "Eddieju" Edwardsu, junaškem britanskem smučarskem skakalcu, ki nikoli ni nehal verjeti vase – tudi tedaj, ko se mu je posmehovala vsa država.

TV spored HBO

20:00 Majhne laži

Komedija, 7. del

Subverzivna črna komedija programa HBO spremlja tri matere prvošolcev (Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley), ženske, katerih na videz idealno življenje iztiri do skrajne točke, kjer bi lahko prišlo do umora.

TV spored HBO

21:00 Punce

Komedija, 6. sezona, 8. del

Z emmyjem in zlatim globusom nagrajena komična serija scenaristke, režiserke in igralke Lene Dunham še v zadnji sezoni spremlja skupino deklet iz New Yorka, ki se z duhovitimi vzponi in padci prebija skozi svoja pozna dvajseta leta.

TV spored HBO

21:30 Na kavču pri prijateljih

★★★★☆ Komedija, 7. del

Avtor in igralec Pete Holmes prinaša komično serijo, ki spremlja stand-up komika. Njegovo predmestno življenje se zasuka na glavo in prisiljen je na novo ovrednotiti svoja načela ter poklicne želje na burnem newyorškem komičnem prizorišču.

TV spored HBO

22:00 Prevzetnost in pristranost in zombiji

★★★☆☆ Akcija

V borilnih veščinah izurjene sestre Bennett se morajo v Angliji v 19. stoletju braniti pred naraščajočo grožnjo zombijev, najti ustrezne može zase, se otepati neprimernih snubcev in rešiti deželo, preden bo prepozno.

TV spored HBO

23:45 Poredna nuna

★★★☆☆ Drama

Kot najboljša učenka katoliškega internata Zoe čuti, da je z novo nuno v šoli nekaj narobe. Slutnja se izkaže za resnično, saj gre za prevarantko, usodno zaljubljeno v Zoeinega brata.

TV spored HBO

01:15 Cvetni listi v vetru

★★★☆☆ Drama

Deset let po begu s podstrešja, kjer ju je imela babica zaprta dve leti, se morata brat in sestra soočiti s prepovedanimi vzajemnimi čustvi, ki so se razvila v tem času. Tri otroke je zlorabila njihova lastna mati.

TV spored HBO

02:45 Vbogajme

★★★☆☆ Komedija

Družina, ki potrebuje več prostora, se zaplete v spor s sosedi. Film o nasprotjih v sodobnem življenju, dobrih namenih in šibki morali.

TV spored HBO

04:15 Maraton: Bombni napad na patriotski dan

★★★★☆ Dokumentarni

Dokumentarec programa HBO povzema dramo, ki se je aprila 2013 zgodila na bostonskem maratonu, ko so tam podtaknili bombo. Prinaša pričevanja navzočih, katerih življenj se je dotaknila, in dogodkov po napadu iz različnih zornih kotov.