Seznam kanalov Ponovno na sporedu?

Globoka pustolovščina

IMDB ★★★☆☆☆☆☆☆☆

Going Under

Globoka pustolovščina
Komedija, USA

Admiral Zloba hoče sestaviti posadko nesposobnežev, da bi potopila podmornico Podstandard. Kapitan Biff Banner, ki ima nepremagljiv strah pred vodo in zaprtimi prostori, je potemtakem ravno pravi zanj. Posadka se odpravi na lažno nalogo v rusko morje. Ko Bannerju nepredvideno prekriža pot zapeljivo žensko bitje, se je pripravljen soočiti tudi s svojimi strahovi, s tem pa nehote prekriža admiralove načrte.

Režiser: Mark Travis
Igralci: Bill Pullman, Ned Beatty, Robert Vaughn, Wendy Schaal

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Globoka pustolovščina'?

Globoka pustolovščina je režiral Mark Travis. Posneli so jo leta 1991 (USA). Na IMDB je ocenjena zgolj z 3 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Globoka pustolovščina'?

Igralci v Globoka pustolovščina so Bill Pullman, Ned Beatty, Robert Vaughn, Wendy Schaal. Režiral pa jo je Mark Travis. Na IMDB je ocenjena zgolj z 3 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Globoka pustolovščina'?

Admiral Zloba hoče sestaviti posadko nesposobnežev, da bi potopila podmornico Podstandard. Kapitan Biff Banner, ki ima nepremagljiv strah pred vodo in zaprtimi prostori, je potemtakem ravno pravi zanj. Posadka se odpravi na lažno nalogo v rusko morje

Kakšno oceno ima 'Globoka pustolovščina'?

Ocena Globoka pustolovščina na IMDB je 3. Ne priporočamo ogleda saj je ocena res nizka. Režiral jo je Mark Travis leta 1991 (USA).