Seznam kanalov Kino Ponovno na sporedu?

Božič na Beverly Hillsu

IMDB ★★★☆☆☆☆☆☆☆

Beverly Hills Christmas


Božič na Beverly Hillsu
Družinski, USA

Ko slavna modna oblikovalka Angelina umre v prometni nesreči, jo pred nebeškimi vrati pričaka angel Gabriel. Preden bo lahko prestopila na drugi svet, mora Angelina spreobrniti svojo razvajeno hčerko Ravin, ki v življenju nikoli ni občutila pomanjkanja. Toda časa ima samo do božiča. Ravin se odloči, da bo postala prostovoljka in niti ne sluti, da ji bo ta izkušnja za zmeraj spremenila življenje.

Režiser: Brian Skiba
Igralci: Dean Cain, John Savage, Ravin Spangler, Donna Spangler

Pogosta vprašanja

Kdo je režiral 'Božič na Beverly Hillsu'?

Božič na Beverly Hillsu je režiral Brian Skiba. Posneli so jo leta 2019 (USA). Na IMDB je ocenjena zgolj z 3 tako, da ne priporočamo ogleda.

Kdo je glavni igralec v 'Božič na Beverly Hillsu'?

Igralci v Božič na Beverly Hillsu so Dean Cain, John Savage, Ravin Spangler, Donna Spangler. Režiral pa jo je Brian Skiba. Na IMDB je ocenjena zgolj z 3 tako, da ne priporočamo ogleda.

O čem se gre 'Božič na Beverly Hillsu'?

Ko slavna modna oblikovalka Angelina umre v prometni nesreči, jo pred nebeškimi vrati pričaka angel Gabriel. Preden bo lahko prestopila na drugi svet, mora Angelina spreobrniti svojo razvajeno hčerko Ravin, ki v življenju nikoli ni občutila pomanjkanja. Toda časa ima samo do božiča

Kakšno oceno ima 'Božič na Beverly Hillsu'?

Ocena Božič na Beverly Hillsu na IMDB je 3. Ne priporočamo ogleda saj je ocena res nizka. Režiral jo je Brian Skiba leta 2019 (USA).